Bli fast giver

Bli fast støttespiller i Røde Kors ved å gi en valgfri sum hver måned. Sammen hjelper vi de som trenger det mest – du er kjempeviktig for at vi skal kunne hjelpe de som trenger oss aller mest.

Røde Kors er til stede over hele landet gjennom lokale foreninger. Samtidig er vi en verdensomspennende bevegelse med et stort nettverk av frivillige hjelpere.

Du er viktig for oss. Takket være din hjelp kan Røde Kors jobbe for at barn og unge får en god oppvekst, at eldre og ensomme får besøk og at flere blir en del av fellesskapet. Røde Kors Hjelpekorps hjelper hvert år over 1000 mennesker som har gått seg bort eller skadet seg på tur. Ute i verden får mennesker i krig og katastrofer helsehjelp gjennom feltsykehus og mobile helseklinikker. Ditt bidrag sørger blant annet for rent vann og gode sanitærforhold, forebygger sykdommer og reduserer barnedødelighet.

Røde Kors kommer frem med hjelp der få eller ingen andre har mulighet. Vi er alltid i beredskap for å hjelpe – på den andre siden av veien og den andre siden av verden.

Gi en månedlig gave til et av disse formålene: