Jente holder klær og smiler til kamera

Caverion donerer tøy og tekstil til jul!

Denne julen har Caverion samlet inn en mengde klær til Røde Kors Tøy og Tekstil!

Denne vinteren har vår partner Caverion samlet inn en mengde klær til Røde Kors. Tusen takk! Caverion har jevnlig innsamling av klær som de donerer. Røde Kors Tøy og tekstil AS selger videre innsamlet tøy og tekstiler. Slik får vi mest mulig verdi ut av hvert plagg. Formålet er å bidra med midler til Røde Kors’ humanitære arbeid.

Dame står med poser med klær høyere enn hun selv
Solfrid Svendsen fra Caverion bidro med å donere klær sammen med andre Caverion-ansatte før jul

Gjenbruk og gjenvinning er viktige tiltak for å redusere tekstilavfall og belastningen på miljøet ved ny produksjon av tekstiler. 

Partner i 10 år

Caverion har vært partner med Røde Kors i 10 år. Det startet med at de valgte å gi penger til Røde Kors i stedet for julegaver til ansatte. Hvert år har ca. 20 ansatte vært frivillige én uke hver sommer på Ferie for Alle.

I 2020 inngikk Røde Kors og Caverion en ny 5-årig samarbeidsavtale, som vil fortsette det gode partnerskapet og arbeidet for at flere barnefamilier kan få gode opplevelser i feriene sine.

Gi bort tøy og tekstil

Ønsker du å bidra ved å donere tøy? Det er enkelt å gi bort klær til Røde Kors. Ta kontakt med oss for å avtale deres egen tøyinnsamling. Slik bidrar du til å hjelpe mennesker som trenger det.

Les mer om Tøy og tekstil her.

Person poserer med tekstilpose på kontoret
Caverion har donert tøy og tekstil flere ganger