Pizzabakeren figurer jubler "Vi støtter Røde Kors" Vis bildetekst
Foto: Pizzabakeren

Pizzabakeren

Pizzabakeren inngikk partnerskap med Røde Kors i 2020. Pizzabakeren støtter Besøkstjenesten med et ønske om å bidra og ta samfunnsansvar for å lette hverdagen for mennesker rundt om i landet.

Besøksvenner er til stede i mange krinker og kroker i alle landets fylker – akkurat som Pizzabakeren! Pizzabakeren ønsker å bidra til å lette hverdagen for mennesker rundt om i landet og skape magiske øyeblikk i hverdagen gjennom sin støtte til Røde Kors' besøkstjeneste.

Pizzabakeren og Røde Kors

Bilde av besøksvenner med hund
Røde Kors Besøksvenn

Pizzabakeren er en norsk pizzakjede med hovedkontor i Sandnes. De har over 190 pizzabakerier fordelt på alle Norges fylker. Pizzabakeren har valgt å inngå samarbeid med Røde Kors, helt konkret knyttet til vårt tilbud Besøksvenn. Pizzabakeren bidrar til rekruttering av flere besøksvenner, og styrker dermed dette tilbudet til ensomme i alle aldre. I tillegg bidrar Pizzabakeren til synliggjøring av aktiviteten.

- Besøksvenn er et tilbud fra Røde Kors til mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Gjennom vårt partnerskap med Røde Kors og støtte til Besøksvenn ønsker vi å bidra til å lette hverdagen for mennesker rundt om i landet og skape magiske hverdagsøyeblikk.

Jan Henrik Jelsa, Daglig leder i Pizzabakeren
Røde Kors og Pizzabakeren partnerbilde med Pizzabokser i hendene
Pizzabakeren og Røde Kors

Frivillige i Røde Kors besøkstjeneste besøker mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Under koronakrisen har Besøkstjenesten også blitt telefonvenn. På den måten kan vi sammen fortsette arbeidet for å redusere ensomhet.

1. januar 2020

Inngår samarbeid

Pizzabakeren inngår samarbeid med Røde Kors

1. mars 2020

Bidrag under korona

Pizzabakeren bidrar med gavekort på pizza til ulike aktiviteter under korona og poster koronavettreglene til Røde Kors

1. oktober 2020

Rekruttering av besøksvenner

Pizzabakeren bidrar til rekruttering av nye besøksvenner

1. desember 2020

Førjulsgave til besøksvenner og Fellesverket

I samarbeid med Coca-Cola deler Pizzabakeren ut 3.500 gavekort til ungdommer på Fellesverkene rundt om i landet, og 300 gavekort på pizza og brus, som kan deles med besøksvenner i førsjulstiden. Gavekortene bidrar til å skape ekstra god stemning og hverdagsmagi for folk som har hatt et utfordrende år i 2020.

11. januar 2021

Førstehjelpskurs hos Pizzabakeren

Røde Kors holder førstehjelpskurs for Pizzabakeren.

16. august 2021

Gavekort til besøkstjenesten

Pizzabakeren donerer 100 gavekort på pizza og brus til besøkstjenesten.