Pizzabakeren figurer jubler "Vi støtter Røde Kors" Vis bildetekst
Foto: Pizzabakeren

Pizzabakeren

Pizzabakeren inngikk partnerskap med Røde Kors i 2020. Pizzabakeren støtter Besøkstjenesten med et ønske om å bidra og ta samfunnsansvar for å lette hverdagen for mennesker rundt om i landet.

Besøksvenner er til stede i mange krinker og kroker i alle landets fylker – akkurat som Pizzabakeren! Pizzabakeren ønsker å bidra til å lette hverdagen for mennesker rundt om i landet og skape magiske øyeblikk i hverdagen gjennom sin støtte til Røde Kors' besøkstjeneste.

Bilde av besøksvenner med hund
Røde Kors Besøksvenn

Pizzabakeren er en norsk pizzakjede med hovedkontor i Sandnes. De har over 190 pizzabakerier fordelt på alle Norges fylker. Pizzabakeren har valgt å inngå samarbeid med Røde Kors, helt konkret knyttet til vårt tilbud Besøksvenn. Pizzabakeren bidrar til rekruttering av flere besøksvenner, og styrker dermed dette tilbudet til ensomme i alle aldre. I tillegg bidrar Pizzabakeren til synliggjøring av aktiviteten.

- Besøksvenn er et tilbud fra Røde Kors til mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Gjennom vårt partnerskap med Røde Kors og støtte til Besøksvenn ønsker vi å bidra til å lette hverdagen for mennesker rundt om i landet og skape magiske hverdagsøyeblikk.

Jan Henrik Jelsa, Daglig leder i Pizzabakeren
Røde Kors og Pizzabakeren partnerbilde med Pizzabokser i hendene
Pizzabakeren og Røde Kors

Frivillige i Røde Kors besøkstjeneste besøker mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Under koronakrisen har Besøkstjenesten også blitt telefonvenn. På den måten kan vi sammen fortsette arbeidet for å redusere ensomhet.