Gi en gave

Mange trenger vår hjelp, derfor trenger vi din. Gi en gave til mennesker i nød der du ønsker.

Velg hva du vil gjøre for mennesker i nød:

SISTE: Enorme ødeleggelser etter syklonen i Mosambik. Det er stort behov for nødhjelp. Tusenvis har mistet hjemmene sine, det er stor mangel på mat, husly og helsehjelp. Røde Kors er til stede!
400 000 barn i Jemen er nå akutt underernært og hvert 10. minutt dør et barn. Hver dag kjemper barn for å overleve i en av verdens verste konflikter. Gi dem mat og medisiner nå!
Konflikten i Syria er inne i sitt åttende år. Og millioner har behov for helsehjelp, mat og rent vann. Hjelp oss med å nå frem med livsviktig nødhjelp.
En tsunami rammet Indonesia 22/12. Dødstallene stiger. Røde Kors er til stede og gir helsehjelp, mat og vann.
Hvert femte sekund drives ett nytt barn på flukt fra krig, uro og forfølgelse. Akkurat nå er det stort behov for hjelp i Jemen. Røde Kors er til stede med livreddende hjelp
Hver dag får mange i Norge hjelp av Røde Kors. Vi har flere aktiviteter som motvirker ensomhet, utenforskap og Hjelpekorpset bidrar til min og din sikkerhet når vi er ute.
Vannmangel er en utfordring i store deler av verden. Kvinner og barn må gå halve dagen for å hente vann i stedet for at barna går på skolen. Og fordi vannet er forurenset blir mange svært syke.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler