Gi penger

Mange trenger vår hjelp, derfor trenger vi din. Gi en gave til mennesker i nød der du ønsker.

Velg hva du vil gjøre for mennesker i nød:

Millioner av mennesker i Øst Afrika trues av sult og mangel på rent vann. Barn er i ferd med å dø av underernæring. Røde Kors deler ut mat, gir rent vann og helsehjelp. Bli med og redd liv.
Konflikten i Syria er inne i sitt sjette år. I Aleppo og andre beleirede byer har tusenvis akutt behov for mat, vann og medisiner. Hjelp oss med å nå frem med livsviktig nødhjelp.
Katastrofer, krig og konflikt endrer livet til millioner av mennesker hvert år. På sekunder kan jordskjelv, flom og tsunamier ta tusenvis av liv og tvinger folk på flukt fra alt de har.
Hver dag får mange i Norge hjelp av Røde Kors. Vi har flere aktiviteter som motvirker ensomhet, utenforskap og Hjelpekorpset bidrar til min og din sikkerhet når vi er ute.
Vannmangel er en utfordring i store deler av verden. Kvinner og barn må gå halve dagen for å hente vann istedet for at barna går på skolen. Og fordi vannet er forurenset blir mange svært syke.
Daglig flykter folk bort fra krig og konflikt, som Syria. Uten annet enn det de står og går i legger mange ut på en farefull flukt til Europa. Røde Kors er til stede på veien. Støtt arbeidet nå!