Gi en gave

Mange trenger vår hjelp, derfor trenger vi din. Gi en gave til mennesker i nød der du ønsker.

Velg hva du vil gjøre for mennesker i nød:

Konflikten i Syria er inne i sitt åttende år. Og millioner har behov for helsehjelp, mat og rent vann. Hjelp oss med å nå frem med livsviktig nødhjelp.
Over 2000 mennesker døde etter jordskjelvet og tsunamien i Indonesia. Røde Kors er til stede og gir helsehjelp, mat og vann. Mange må ha hjelp. Bidra til nødhjelpsarbeidet her!
Med din støtte kan vi sammen hjelpe mennesker i nød i noen av verdens verste krig- og konfliktområder. Akkurat nå er det stort behov for hjelp i Irak, Syria og Jemen.
Hvert femte sekund drives ett nytt barn på flukt fra krig, uro og forfølgelse. Akkurat nå er det stort behov for hjelp i Jemen. Røde Kors er til stede med livreddende hjelp
Den brutale konflikten i Jemen har pågått i flere år, og det er særlig barna som får sine liv ødelagt. Hjelp barna med helsehjelp, mat og vann.
Hver dag får mange i Norge hjelp av Røde Kors. Vi har flere aktiviteter som motvirker ensomhet, utenforskap og Hjelpekorpset bidrar til min og din sikkerhet når vi er ute.
Vannmangel er en utfordring i store deler av verden. Kvinner og barn må gå halve dagen for å hente vann i stedet for at barna går på skolen. Og fordi vannet er forurenset blir mange svært syke.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler