Toppbilde Kompis

Capgemini

Capgemini ønsker å ta et tydelig samfunnsansvar på områder som bidrar til god inkludering og økte ferdigheter for fremtiden.

Som en global aktør innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Gjennom økonomisk støtte til Digital leksehjelp, og kompetanse til utvalgte Røde Kors aktiviteter, ønsker de å bidra til å utjevne sosiale forskjeller i samfunnet. 

Capgemini vil i hovedsak støtte Røde Kors-aktiviteten «Digital leksehjelp». Digital leksehjelp er en Røde Kors aktivitet som tilbyr en trygg digital arena hvor ungdommer kan få hjelp med leksene, og dermed like muligheter til utdanning, uavhengig av sin sosiale bakgrunn.

- Vi så en god match mellom verdiene til Røde Kors og våre egne, når vi valgte dem som vår strategiske partner for Corporate Responsibility. Prosjektet Digital leksehjelp passer perfekt med vår ambisjon om å dele vår kompetanse innen digital transformasjon. I prosjektet vil vi hjelpe barn og ungdom ved å inspirere til læring og øke deres kunnskapsnivå på en digital plattform, sier Jens Middborg, Country Manager for Capgemini i Norge.

I tillegg vil Capgemini bruke sin ekspertise innen IT til å forbedre og utvikle noen utvalgte IT-løsninger hos Røde Kors, som for eksempel samtaletilbudet, Kors på halsen, der unge kan chatte med Røde Kors om alt de har på hjertet.

Kors på halsen
Kors på halsen er et gratis og anonymt samtaletilbud der barn og unge kan snakke om det de har på hjertet.

- Partnerskapet med Capgemini Norge vil bidra til å løfte oss på digitale løsninger som er avgjørende for å kunne ha gode tilbud til alle unge. Vi setter stor pris på denne type samarbeid med næringslivet, sier Øyvind Stedal, programleder barn og unge i Norges Røde Kors. - De digitale tilbudene er viktige for å nå dem som bor langt unna ordinære aktiviteter eller som av andre grunner trenger støtte hjemme.

 

 

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler