Digital Leksehjelp

Du kan få hjelp med leksene der du er. Alt du trenger er en datamaskin og internettforbindelse. Det er som å ha et helt lag av eksperter rett ved fingertuppene, klare til å hjelpe deg.

Bilde av nettside for digital leksehjelp
Røde Kors Digital Leksehjelp

Hvor som helst!

Digital leksehjelp gir deg friheten til å få hjelp uansett hvor du er. Du kan sitte i favorittstolen din, på rommet ditt eller på en kafé – så lenge du har en datamaskin og internett, kan leksehjelpen være der for deg!

Åpent mandag-torsdag fra klokken fem til klokken ni (17:00 - 21:00)

Digital leksehjelp gir deg tid til å forstå ting grundig, og du kan ta pauser når du trenger det.

Du kan få hjelp via chat, video eller lydsamtale. Du trenger ikke å laste ned noen programvare eller pålogging for å benytte tilbudet, og det er helt gratis og anonymt.  

I et digitalt rom trenger du ikke å føle at noen ser på deg eller at du må prestere foran andre. Det er et trygt sted hvor du kan stille alle spørsmålene du vil, uten å bekymre deg for hva andre tenker.

Alle våre frivillige har fått opplæring av Røde Kors, de må ha politiattest og har skrevet under på en etikk- og taushetserklæring.

Besøk Digital Leksehjelp

Vil du bli frivillig i Digital Leksehjelp?

Digital Leksehjelp ønsker deg som over 20 år og har påbegynt høyere utdanning? Vi søker deg som er engasjert i barn og ungdom, tolerant og liker å arbeide med fag sammen med andre.

Kunne dette vært noe for deg? Ta en kikk her?

tre kvinner smiler kontorlandskap Vis bildetekst
Røde Kors Digital Leksehjelp