Coop Norge

Coop Norge er det nyeste tilskuddet blant våre hovedpartnere. Samarbeidet startet våren 2018 og konsentrerer seg om barn som vokser opp i familier med sårbar økonomi.

Sammen jobber vi for å hindre at familieøkonomien skal ha noe å si for om barn og unge kan delta i fritidsaktiviteter. Fritidsaktiviteter, og særlig idrett, er en viktig del av oppveksten. 

Gjennom samarbeidet har vi startet et prosjekt som tilbyr alle barn som er med på Ferie for alle støtte slik at de får dekket kostnadene ved å bli med i en selvvalgt aktivitet på lik linje med jevnaldrende. 

3000 barn har hittil fått tilbud om å få dekket kostnadene ved å delta i en idrett eller annen aktivitet. Over hele landet har svømmeskoler, sjakklubber, fotball- og håndballag, ridesentre, turn- og dansegrupper og klatreverk fått nye deltakere gjennom prosjektet.

Ved å sette søkelys på en aktuell samfunnsutfordring, er samarbeidet samtidig med på å engasjere ansatte og ledere i Coop. 

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler