Coop Norge

Coop Norge er det nyeste tilskuddet blant våre hovedpartnere. Samarbeidet startet våren 2018 og konsentrerer seg om barn som vokser opp i familier med sårbar økonomi.

Sammen jobber vi for å hindre at familieøkonomien skal ha noe å si for om barn og unge kan delta i fritidsaktiviteter. Fritidsaktiviteter, og særlig idrett, er en viktig del av oppveksten. 

Coop er en av landets største bidragsytere til barne- og breddeidrett og har derfor startet Coop-dugnaden i samarbeid med Røde Kors.

Gjennom samarbeidet ønsker vi å tilby alle barn som er med på Ferie for alle støtte slik at de får dekket kostnadene ved å bli med i en selvvalgt fritidsaktivitet på lik linje med jevnaldrende. 

3000 barn har hittil fått tilbud om å få dekket kostnadene ved å delta i en idrett eller annen aktivitet. Over hele landet har svømmeskoler, sjakklubber, fotball- og håndballag, ridesentre, turn- og dansegrupper og klatreverk fått nye deltakere gjennom prosjektet.

Ved å sette søkelys på en aktuell samfunnsutfordring, er samarbeidet samtidig med på å engasjere ansatte og ledere i Coop. 

Coop-dugnaden står bak Norges største idrettslag, helt uten spillere

I forbindelse med Coop-dugnaden har vi  opprettet det symbolske idrettslaget Heia IF. Heia IF er ikke som andre, vanlige idrettslag. Det eksisterer nemlig uten en eneste utøver. Dugnaden og Heia IF representerer de over 100 000 barna i Norge som vokser opp i familier med svak økonomi. Mange av disse barna har ikke mulighet til å drive med organisert idrett og faller derfor utenfor det sosiale med klassekamerater og venner i hverdagen. Coop-dugnaden skal bidra til at færre barn havner i denne situasjonen

 

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler