Toppbilde Besøkstjeneste

Pizzabakeren

Pizzabakeren ønsker å bidra til å lette hverdagen for mennesker rundt om i landet og skape magiske øyeblikk i hverdagen gjennom sin støtte til Røde Kors' besøkstjeneste.

Pizzabakeren er en norsk pizzakjede med hovedkontor i Sandnes. De har 170 pizzabakerier fordelt på alle Norges fylker. Pizzabakeren har valgt å inngå samarbeid med Røde Kors, helt konkret knyttet til vårt tilbud Besøksvenn. Pizzabakeren bidrar til rekruttering av flere besøksvenner, og styrker dermed dette tilbudet til ensomme i alle aldre. I tillegg bidrar Pizzabakeren til synliggjøring av aktiviteten. 

- Gjennom vårt partnerskap med Røde Kors og støtte til Besøksvenn ønsker vi i Pizzabakeren å skape hverdagsmagi. Besøksvenn er et tilbud fra Røde Kors til mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Ved å støtte tilbudet Besøksvenn ønsker vi å bidra til å lette hverdagen for mennesker rundt om i landet og skape magiske øyeblikk i hverdagen, sier Jan Henrik Jelsa, Daglig leder i Pizzabakeren.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler