Toppbilde sikring

Proviso

Proviso bidrar vederlagsfritt til Røde Kors med sitt nettbaserte system for håndtering og påmelding av deltakere.

Som leverandør av gode arbeidsverktøy for enklere administrasjon av små og store arrangementer er Proviso opptatt av å tilby gode brukeropplevelser og være en støttefunksjon når mennesker skal møtes.

Årlig gjennomføres det store samlinger, lokale kurs, bedriftssamlinger og interne kurs i regi av Røde Kors. Proviso bistår med verktøy og kompetanse som gjør at Røde Kors i større grad kan bruke ressursene på sine kjerneoppgaver og ikke må bruke unødvendig tid på logistikk og deltakerhåndtering.

I en hverdag hvor viktige møteplasser skal gjennomføres, er tidspress, ressurskrevende oppgaver og nøyaktighet nøkkelfaktorer. Provisos driftssikre og komplette påmeldingssystem og team av profesjonelle rådgivere sørger for at alle detaljer kommer på plass, slik at mennesker kan møtes og få en god opplevelse.

Proviso er stolt av samarbeidet med Røde Kors og stiller seg helhjertet bak organisasjonens verdier og humanitære arbeid.

For mer informasjon om Proviso – se www.proviso.no

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler