Henting av tøy hjemme

Røde Kors ønsker å gjøre det enda enklere å være miljøvennlig. Derfor henter vi klærne du ikke bruker lenger hjemme hos deg.

I første omgang er dette en prøveordning vi tilbyr i deler av Østlandet. Vi bruker egne henteposer for brukt tøy og tekstiler.

Hver kilo med tøy og tekstiler du gir bort omsettes i verdier der overskuddet går til Røde Kors. Det koster oss ekstra å få tøyet hentet hjemme hos deg, og derfor ber vi om at du bidrar gjennom å betale en mindre sum for hentingen. Slik er du med på å gjøre denne formen for tøyinnsamling lønnsom og til et viktig bidrag til Røde Kors' humanitære arbeid. Tusen takk!

Bestill poser her 

Bestill henting
(35 kr)

 

Slik gjør du:

skaff@2x
Trykk på skaff pose knappen øverst
Pose illustrasjon
Fyll posen med tøy. Maks 5 kilo pr. pose. (Maks to poser per henting). Fint om tøy og tekstiler er rent. Bortsett fra det så tar vi imot alt fra gamle badehåndklær til hullete jeans :)
Illustrajson skjema
Bestill henting via bestillingsfunksjon på nett

 

Artboard 3@2x
Skriv på oppgitt kode
Illustrasjon avis dørmatte og postkasse
Sett posen der du normalt ville fått avisen

 

Bestill poser her

Bestill henting
(35 kr)

Tøyet du gir til Røde Kors hentes av helthjem - en av Norges største aktører innen distribusjon av pakker, aviser og magasiner.

Spørsmål eller problemer med hentingen?
Kontakt helthjem her!

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler