Digital besøksvenn

Digital besøksvenn er et tilbud for eldre personer som ønsker mer kontakt med andre mennesker. Et vennlig ansikt, et bilde eller noen hyggelige ord kan være alt som skal til for å gjøre dagen lysere!

Som digital besøksvenn vil du bli koblet med en eldre person, som bruker det digitale verktøyet KOMP. Din oppgave blir å ringe opp din besøksvenn til avtalt tid, samt sende oppmuntrende meldinger og bilder. Hyppigheten på videomøter, meldinger og bilder er opp til deg og besøksverten. 

Du melder din interesse ved å fylle ut dette skjemaet. På slutten av skjemaet kan du booke tidspunkt for oppstartssamtalen med oss.  

Når du har meldt din interesse vil du motta en e-post med informasjon om veien videre, samt lenke til et digitalt opplæringskurs. Kurset vil sikre at du føler deg trygg og klar til å ta på deg rollen som frivillig digital besøksvenn. 

Bli med og skap gode øyeblikk sammen med oss! 

Et nytt prosjekt

Mange eldre savner sosial kontakt. Et vennlig ansikt, et bilde eller noen hyggelige ord kan være alt som skal til for å gjøre dagen litt lysere! 

Røde Kors Besøksvenn er et tilbud for mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Siden behovet er stort ønsker vi nå å teste ut digitale besøksvenner. 

Digital besøksvenn er et prøveprosjekt og et samarbeid mellom Norges Røde Kors, Oslo kommune, OsloMet og NoIsolation. Vi ønsker å opprette 50 digitale koblinger (frivillig med eldre hjemmeboende) via verktøyet KOMP.