Oppsporingstjenesten

Røde Kors arbeider for å gjenopprette kontakten mellom mennesker som har mistet hverandre som følge av krig, konflikt, katastrofe eller migrasjon.

For information in other languages click here

Hvis du har mistet kontakten med et familiemedlem, en slektning eller venner på grunn av krig, konflikt, katastrofe eller migrasjon kan Røde Kors starte søk etter den savnede. Oppsporingstjenesten bistår alle, uavhengig av kjønn, alder, politisk tilhørighet, statsborgerskap, etnisitet eller religiøs tilhørighet, og tjenesten er gratis. 

Dersom kontakten er brutt som følge av andre grunner enn krig, konflikt, katastrofer eller migrasjon kan Frelsesarmeen være til hjelp.

I noen land er situasjonen dessverre slik at Røde Kors ikke kan lete etter savnede, som følge av politiske eller sikkerhetsmessige grunner. Kontakt Oppsporingstjenesten i Norges Røde Kors for å få vite om landet det skal letes i er tilgjengelig for oppsporing.

Kontakt oss

Oppsporingstjenesten

Telefon: +47 22 05 40 00
E-post: tracing@redcross.no
Besøksadresse: Hausmannsgate 7, 0186 Oslo

 

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Har Røde Kors taushetsplikt?

Når kan Røde Kors hjelpe meg å finne en savnet?

Hvilke land kan Røde Kors lete i?

Jeg vet ikke hvor den savnede er

Kan det være farlig for den som blir lett etter?

Sende Røde Kors-meldinger

Oppsporing tilknyttet Annen verdenskrig

Når får jeg svar fra Røde Kors?

Information in other languages

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler