Blomsterturen Til Topps med Røde Kors. Deltakere i mål!

Til topps

Til Topps er årets sprekeste integreringsarrangement! Røde Kors, DNT, IMDi og KS samler mennesker fra hele verden som bor i Norge for å gå sammen til toppen av Galdhøpiggen.

Påmelding her! 

Bli med på tur!

Påmelding her!

Over hele landet dannes turgrupper der innvandrere og nordmenn går sammen mot et mål – Til Topps. Integreringsprosjektet Til Topps samler turgruppene til en helg i Lom, der Galdhøpiggen er det store målet. De som ikke vil bestige Norges høyeste fjell, kan velge mellom lettere turer i området. Fredag samles alle til en stor kulturfest og fellesskap å Presthaugen i Lom sentrum.

Til Topps er et samarbeid mellom Røde Kors, Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi), Den Norske Turistforeningen (DNT) og Kommunesektorens organisasjon (KS).

Påmeldingen til Til Topps 2018 åpner 1.mars kl 9:00. Dersom du har spørsmål rundt dette kan du sende henvendelse til tiltopps@redcross.no

Merk at grupper som melder seg på bruker et skjema for hele gruppen og at gruppene selv har ansvar for å booke og bekoste transport til Lom og overnattingsted.

Dato for Til Topps 2018

29. – 30. juni

Vis meg turene

Info til lag og gruppeledere

Praktisk informasjon

  قائمة التعبئة

Alle kan delta

Hvem som helst kan starte opp en turgruppe, men organisasjoner eller offentlige etater som jobber med integrering er spesielt velkomne.

Grupper kan være klasser i voksenopplæringa, grupper på asylmottak og nybosatte flytninger, eller lag og foreninger. Det viktige er at innvandrere og nordmenn møtes for å gå turer og trene sammen på hva det vil si å ferdes i fjellet.

Ta gjerne kontakt med Røde Kors eller kommunen der du bor for å få vite mer om lokale turgrupper. Hver gruppe må ha en gruppeleder og kan ha flere lagledere.

Samling av glade mennesker til fellesbilde av de som nådde til topps på Gadhøpiggen i strålende sol.
Over 1400 mennesker deltok på Norges største og sprekeste integreringstiltak Til Topps i 2016. Foto: Eivind Sørlie/Røde Kors

 

Om kulturfesten

Kulturfesten holdes på Presthaugen i Lom sentrum fredag kveld. Arrangementet er gratis.

Festen starter kl 17:00 med aktiviteter på Presthaugen. Middag serveres mellom kl 18:00 og 19:30. Program fra scenen begynner kl 19:00 og varer til 21:00. Festen avsluttes kl 21:00. Det settes opp buss fra Lom sentrum til Juvasshytta og Spiterstulen kl 21:15

Arrangementet er alkohol- og røykfritt. Røyking må skje utenfor Presthaugens område.

Turene

Juvasshytta - Galdhøpiggen

Spiterstulen - Galdhøpiggen

Spiterstulen - Svelnosbreen/Eventyrisen

Spiterstulen - Blomstertur

Fisketur i Lom

Aktivitetspark i Lom

Bordvassvegen med guide i Lom

Barneaktiviteter i Lom

 

Lag og gruppeledere

Gruppe- og lagleders ansvar

 

Praktisk informasjon

Hva koster det å delta?

Ofte stilte spørsmål

Regler for opphold i Jotunheimen

Samarbeidspartnere

Pakkeliste

 
På turen

Planlegging

Gå sammen

Ta pauser

Pakk sekken riktig

Drikk ofte

 

Her finner du informasjon om artistene på Til Topps 2018.