Blomsterturen Til Topps med Røde Kors. deltakere i mål.

Til topps

Til Topps er årets sprekeste integreringsarrangement, der det flerkulturelle og frivillige Norge går sammen. Dato for Til Topps 2017 er 30.6 – 1.7.

Til Topps logo. Integrering og mangfold
Norges Røde Kors arrangerer Til Topps i samarbeid med Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi), Kommunesektorens interesse- og arbeidsgiverorganisasjon (KS) og Den norske Turistforening (DNT).

Alle som er interessert i integreringsarbeid i Norge er invitert til å bli med på tur i fjellet.

Dato for Til Topps 2017

30. juni – 1. juli
PS. Årsaken til at datoene for Til Topps i 2017 er senere enn tidligere år er for å unngå avvikling under ramadan.

Vær tidlig ute med påmelding

Påmeldingen til turene vil åpne 1. mars.
Siden Til Topps blir arrangerte senere enn vanlig, innebærer dette at turistsesongen vil være så smått i gang når Til Topps-deltagere skal innta Lom. Vi oppfordrer til å være tidlig ute med å booke overnatting, se tips til overnattingssteder her

10 års-jubileum

Til Topps har 10 års-jubileum i 2016, og til nå har over 8000 mennesker fra mange ulike nasjoner vært med oss og besteget Galdhøpiggen, Norges høyeste fjell.


Til Topps bidrar til:

  • Økt inkludering og bedre folkehelse.
  • At det skapes varige lokale nettverk gjennom natur-, kultur- og relasjonsopplevelser.
  • At vennskap og kjennskap som etableres lever videre etter at turen er gjennomført.
  • Å gi positiv oppmerksomhet om integreringsarbeidet.
  • Å bygge opp under folks vilje til å delta i det praktiske integreringsarbeidet i sine nærmiljøer.
  • Å gi inspirasjon til å komme seg ut og bevege seg.

Dette kan du gjøre:

  • Skap en lokal møteplass ved å sette sammen turgrupper som sammen trener til å dra på topptur. Inviter gjerne personer fra innvandrerbefolkningen og nye landsmenn, frivillige organisasjoner, og ellers alle andre turglade mennesker i lokalsamfunnet til å være med.  Lom er sentrum for arrangementet.
  • Reise, opphold og nødvendig turutstyr må deltakerne finansiere selv. Turene og tilhørende aktiviteter er gratis for deltakerne.

Praktisk informasjon

Ofte stilte spørsmål

Påmelding

Kontakt oss

Mer informasjon

Det er flere turalternativer å velge mellom under Til Topps. Dere melder dere på den turen som passer best for deres gruppe.
For at Til Topps skal være en fin og trygg opplevelse for alle deltakerne våre må noen har ansvaret i den enkelte gruppen.
Turene til Galdhøpiggen og Svellnosbreen går inn i Jotunheimen Nasjonalpark. Dette betyr at vi som turgåere har et ekstra ansvar under turen.