CIM-support i påsken

Distriktene og nasjonalkontoret vil samarbeide tett i påska for å kunne yte god støtte til det nye systemet slik at hjelpekorpsene får varslet sine frivillige.

Alle distrikt har nå gjennomført avsluttende varslingsøvelser med sine hjelpekorps, og mange bruker nå det nye varslingssystemet i skarpe oppdrag. Dette er bra og viktig, ettersom vi i hele april skal luke ut barnesykdommer i CIM, øve oss, og bli fortrolig med ny måte å varsle på. Vi har det gamle varslingssystemet i bakhånd frem til 30. april. Påska er første store anledning til å bruke CIM i forbindelse med reelle hendelser.

Prioritering av akutte og kritiske hendelser

Distriktene og nasjonalkontoret vil samarbeide tett i påska for å kunne yte god støtte til systemet slik at hjelpekorpsene får varslet sine frivillige. Vi ber om forståelse for at vi vil prioritere hendelser som er akutte og kritiske for å kunne varsle. Andre spørsmål følges opp etter påske.

CIM-support i påsken

Frivillige som trenger bistand til bruk av CIM i påska oppfordres til å kontakte CIM-ressurser i sitt distrikt. Datahjelp holder også åpent.

Datahjelp

datahjelp@redcross.no
T: 22 05 40 00 (tastevalg 3)

Åpningstider

Lørdag, søndag 4.-5. april, kl 10 - 15.
Mandag - onsdag, kl. 12 - 15 og kl. 18 – 21. 

I helligdagene svares det på e-post sporadisk.

Mange spørsmål om CIM kan også besvares ved å se opplæringsvideoer eller slå opp i CIM-manualen (krever innlogging på intranettet Korsveien).