I stova Vis bildetekst
Del ditt favorittbilde fra 2021 med oss. Foto: Aleksander Båtnes/Trøndelag Røde Kors

Årets Hjelpekorpsbilde 2021

I Hjelpekorpset skjer det noe hele tiden, og vi har lyst til å se hva du og ditt lokallag gjorde i fjor. Del ditt favorittbilde fra 2021 med oss.

Siden starten av januar har det foregått en fotokonkurranse i Hjelpekorpset. Nå nærmer vi oss innspurten og ønsker du å delta må du huske å sende inn ditt favorittbilde før det er for sent.

Det har kommet inn mange gode kandidater, men vi ønsker å se enda flere bilder og enda flere aksjoner.

Fjoråret bød på mange aksjoner, øvelser og andre begivenheter for hjelpekorpsere i hele Norge. Vi har lyst til å se hva du og ditt lokallag gjorde i løpet av 2021. Derfor har vi satt i gang en konkurranse hvor vi kårer årets hjelpekorpsbilde. Vi vet dere har lagt ned mye innsats, og med bildene håper vi å se omfanget av det frivillige arbeidet som skjer i Hjelpekorpset.

Del ditt favorittbilde, og bli med i konkurransen om en Stuasete Gore-Tex-jakke, Trollsteineggi Gore-Tex-bukse eller en termoflaske og en Røverkaffe!

Det er to måter å delta i konkurransen:

  • Dersom du er registrert i Diba med et tillitsverv i Hjelpekorpset, har du tilgang på Workplace. Logg inn og del bildet i kommentarfeltet på denne posten.
  • Hvis du ikke har tilgang på Workplace kan du sendte bildet til nora.sandberg@redcross.no. Da vil bildet bli postet i kommentarfeltet med navn på fotograf/deg som har sendt det inn.

Du må selv ha tatt bildet, hvis ikke kan du oppfordre fotografen selv til å sende inn bildet. Fristen for å sende inn ditt bidrag er 25. februar. Etterpå vil det avholdes en avstemning i Hjelpekorpsgruppen på Workplace. 

Klar, ferdig, kjør konkurranse. Lykke til!