Aktuelt fra Bærum Røde Kors

Her finner du nyttig og aktuell informasjon om aktiviteter og hendelser lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Her finner du årsmøtepapirene for Bærum Røde Kors. Årsmøtet blir avholdt på Røde Kors-huset i Sandvika tirsdag 19. mars klokken 18.00.
Har du tippekort? Ønsker du å støtte Bærum Røde Kors?
Tøy du ikke bruker lenger kan bli til viktige verdier for Røde Kors. Vi samler inn brukt tøy for å omsette verdiene i vårt humanitære arbeid.
Stadig flere ønsker å testamentere en gave til et humanitært formål. Ønsker du å testamentere til Bærum Røde Kors eller trenger råd? Vi hjelper deg.
Bærum Røde Kors har nå startet med å sende ut nyhetsbrev til alle frivillige. Nyhetsbrevet kommer til å bli sendt ut én gang i måneden.
NAKOS inviterer NRR instruktører til dugnad for det offentlige Hjertestarterregisteret www.113.no.
Aktivitetsgruppa for flerkultur Bærum Røde Kors arrangererer internasjonal matkveld.
Bærum Røde Kors inviterer til høstfest for alle frivillige. Det er begrenset plass, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder, så det lønner seg å melde seg på raskt!
I første etasje på Røde Kors-huset er ungdom mellom 15 og 20 år nå velkomne på tirsdager. Voksne frivillige inviterer til et trygt sted å være.
Besøkstjenesten feirer 70 år i 2019, og i den anledning ønsker vi å vise frem noen av våre dyktige frivillige!
Samtale med Reidun Andreassen, Æresmedlem i Bærum Røde Kors og Akershus Røde Kors
Vil du trene norsk med norsktalende frivillige fra din egen stue? Da kan du bli med på vårt nyopprettede norsktreningstilbud på nett!