Aktiviteter som drives av Røde Kors i Finnmark

https://www.facebook.com/hashtag/nmforhjelpekorps Vis bildetekst
I år arrangerer Finnmark Røde Kors NM for Hjelpekorps i Alta 25.-27.august 2023. Alta Røde Kors er teknisk arrangør. Gå inn på https://www.facebook.com/hashtag/nmforhjelpekorps og les om NM. Meld deg på som frivillig og få mange spennende opplevelser, læring og fellesskap. Du trenger ikke å være medlem for å være frivillige på NM. Ta kontakt med Aili Kristin Eidebakk mail: ailikeidebakk@gmail.com tlf: 97826367

Finnmark fylke er særegent på mange måter landets største i areal men kun 73 000 innbyggere. Det er over 600 km mellom vår østligste og vår vestligste Røde Kors-forening.

I fylket arbeides det for å bedre beredskapen, ikke minst langs kysten. Finnmark Røde Kors har siden 1990 samarbeidet med Murmansk Røde Kors.

Er det noe du lurer på om Røde Kors og våre aktiviteter? Da er det bare å ringe distriktskontoret 78953687, så hjelper vi deg videre til rette kontaktperson.
Vi har åpent mandag-fredag fra kl. 08.00 til 16.00  (kl. 08.00 til 15.00 i perioden  1.mai -1.september).

Aktiviteter som drives av Røde Kors i Finnmark

Her finner du kontakt informasjon til daglig leder og tre ansatte som jobber på distriktskontoret til Finnmark Røde Kors med å tilrettelegge for lokal frivillig innsats.
Rundt omkring i Finnmark, plassert i naturskjønne omgivelser, ligger hytter eid av lokale Røde Kors-foreninger.