Bildet er en montasje av to bilder fra to forskjellige ferieleirer, en på sommeren og en på vinteren. Barn bader på bildet fra sommeren, og på bildet fra vinterleiren kan man se en mor og en datter som aker i snøen sammen.

Ferie for alle

Har du behov for ferie i år? Ferie for alle er et gratis ferietilbud som kan passe for deg og din familie.

Du har rett på ferie. Det kan vi hjelpe deg og din familie med å realisere. Hvert år drar Hordaland Røde Kors på ferieturer til flotte ferieplasser i Norge, og vi vil gjerne ha med oss deg og dine på tur! 

Vi dekker overnatting, transport, mat og spennende aktiviteter for både små og store. Deltakerne får mulighet til å oppleve nye ting sammen, stifte nye bekjentskap og slappe av på en ferie fylt med lek og moro.

I 2020 har vi følgende tilbud: 

  • Påskeferie på Brennabu: palmehelga 04 - 09.04. eller påskehelga 09 - 12.04. (velg det tidsrommet som passer best). Påmeldinger pågår nå med frist 1.3.20
  • Sommerferie på Brennabu i Valdres: 05.07. - 10.07.
  • Sommerferie i Haraldvigen: 20.07. - 25.07.
  • Sommerferie på Merket: 10.08 - 14.08.

Alle sommeropphold tar imot påmeldinger fra 05.03.20 med frist 15.5.20

Høres dette ut som et tilbud som vil passe for din familie, eller kanskje du kjenner noen andre som kunne tenke seg å reise på ferie? Les mer om tilbudet i menyene under. 

Alt du trenger å vite om Ferie for alle

Hvem er tilbudet om gratis ferie for?

Når arrangeres ferieturene?

Hvordan melder man seg på?

Viktig informasjon til deg som påmelder

Vil du være med å arrangere ferieopphold?

 

Kontaktpersoner

Kontaktinformasjon

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler