Bildet viser barn som leker ved vannkanten. Vis bildetekst
Ferie for alle i 2016, i Haraldvigen. Foto: Kristin Dahlen Rogstad.

Ferie for alle Hordaland

Bli frivillig! 

Hva er Ferie for alle?

Du har rett på ferie. Det kan vi hjelpe deg og din familie med å realisere. Hvert år drar Hordaland Røde Kors på ferieturer til flotte ferieplasser i Norge, og vi vil gjerne ha med oss deg og dine på tur! Vi dekker overnatting, transport, mat og spennende aktiviteter for både små og store. Deltakerne får mulighet til å oppleve nye ting sammen, stifte nye bekjentskap og slappe av på en ferie fylt med lek og moro.

Ferie for alle er et gratis ferietilbud til familier som strever økonomisk. Oppholdene arrangeres i skoleferiene og tilrettelegges først og fremst på Røde Kors-sentrene Haraldvigen i Vest-Agder, Merket i Oppland eller Eidene i Vestfold. Ferie for alle blir ledet og tilrettelagt av Røde Kors-frivillige.

Et Ferie for alle-opphold er en aktiv ferie, der store deler av ferien foregår utendørs, uansett vær og årstid. Både barn og voksne deltar på ulike typer aktiviteter, og det legges opp til positiv mestringsfølelse for hele familien.

Les om årets Ferieleir på Merket 2021

Alt du trenger å vite om Ferie for alle

 

For spørsmål, ta gjerne kontakt med: 

Tonje
Tonje Nesslin
Frivillighetskoordinator
E-post
tonje.nesslin@redcross.no
Mobil
95751786
Sommeren 2021 har vært en stor suksess for Ferie for alle. Mange nye frivillige har deltatt på 4 leirer i sommer. Vil du bli med å arrangere høstleir? Trykk på lenken under!