Bildet viser barn som leker ved vannkanten. Vis bildetekst
Ferie for alle i 2016, i Haraldvigen. Foto: Kristin Dahlen Rogstad.

Ferie for alle Hordaland

Et ferietilbud til familier

Hva er Ferie for alle?

Du har rett på ferie. Det kan vi hjelpe deg og din familie med å realisere. Hvert år drar Hordaland Røde Kors på ferieturer til flotte ferieplasser i Norge, og vi vil gjerne ha med oss deg og dine på tur! Vi dekker overnatting, transport, mat og spennende aktiviteter for både små og store. Deltakerne får mulighet til å oppleve nye ting sammen, stifte nye bekjentskap og slappe av på en ferie fylt med lek og moro.

Ferie for alle er et gratis ferietilbud til familier som strever økonomisk. Oppholdene arrangeres i skoleferiene og tilrettelegges først og fremst på Røde Kors-sentrene Haraldvigen i Vest-Agder, Merket i Oppland eller Eidene i Vestfold. Ferie for alle blir ledet og tilrettelagt av Røde Kors-frivillige.

Et Ferie for alle-opphold er en aktiv ferie, der store deler av ferien foregår utendørs, uansett vær og årstid. Både barn og voksne deltar på ulike typer aktiviteter, og det legges opp til positiv mestringsfølelse for hele familien. 

Ønsker du å bidra som frivillig?

Som frivillig tilrettelegger du for et godt opphold for familiene. Du er med på å organisere opphold og bidrar til gjennomføring av lek og aktivitet. Som frivillig spiser du sammen med familiene og er en del av oppholdet.

Bli frivillig her 

Alt du trenger å vite om Ferie for alle

 

For spørsmål, ta gjerne kontakt med: 

Tonje
Tonje Nesslin
Frivillighetskoordinator
E-post
ffa.hordaland@redcross.no
Mobil
98221464