En voksen dame og tre barn ligger og smiler i gresset i Botanisk hage

MARTE nettverkssenter

Er du alene med barn er MARTE nettverkssenter en positiv sosial møteplass både for deg og barna dine.

Hva er MARTE nettverkssenter?

MARTE nettverkssenteret er et tilbud for aleneforsørgere som ønsker å være med på aktiviteter i et trygt miljø der barna blir møtt og tatt vare på av trygge voksenpersoner samtidig som du som voksen får et pusterom og mulighet til å møte andre i samme situasjon som deg selv.

I navnet MARTE står M for møteplass, A for avkobling, R for ro, T for trivsel og E for energi.

MARTE nettverkssenter tilbyr også morsomme felles aktiviteter der du og barna dine kan skape gode minner sammen. Alle aktiviteter på MARTE er gratis.

Hva tilbyr vi?

MARTE tilbyr både ettermiddagsaktiviteter på hverdager, helgeaktiviteter, aktiviteter i skolens ferier og markering av høytider. Alle hverdagsaktiviteter starter med en felles middag før vi har ulike aktiviteter som samtalekvelder, temakvelder og kveldskos med filmvisning, baking og morsomme spill. Man trenger aldri barnevakt for å komme på MARTE, og aktivitetene er enten for foreldre og barn sammen, eller delt slik at foreldre får en liten pause i hverdagen, mens trygge frivillige har aktiviteter sammen med barna.

Her ser du aktivitetsplan for høsten 2020

Hvordan kan jeg delta i aktiviteten?

Ta kontakt med MARTE nettverkssenter på mobil 92622901 eller e-post: marte@redcross.no.

Man nå ha minst ett barn under 13 år for å kunne registrere seg som deltaker på MARTE.

Alle aktivitetene har påmelding og er åpne for alle som er registrert som deltakere på MARTE nettverkssenter. 

Frivillig på MARTE

Hva gjør du som frivillig?

Du er med og arrangerer samtalekvelder, temakvelder, norsktrening og leksehjelp for voksne, søndagsaktiviteter, søndagsmiddag, ferieaktiviteter og feiring av høytider, som jul og 17. mai.
Du blir med i en fast gruppe på én av disse aktivitetene, enten sammen med barna eller holder aktiviteter for foreldrene.

Det er flott om du liker å være sammen med barn, ønsker å være med på norsktrening eller leksehjelp, ha gode samtaler med aleneforeldrene på vårt senter eller vil lage mat til aktiviteter.

Bli frivillig

Hva kreves for å bli frivillig?

  • Tid: 3 timer annenhver uke, på formiddag/ettermiddag eller helg
  • Alder: Over 18 år
  • Begrenset politiattest
  • Gjennomføre kursene Innføring i Røde Kors og grunnkurs omsorg

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler