Frivillig kvinne på Familiesenteret

Vil du bli frivillig på våre familiesentre?

Vi har stort behov for frivillige som kan være med å forme og drive våre familiesentre. Er det deg?

Familiesenteret på Grønland

Familiesenteret er en møteplass hvor hele familien kan delta på gratis aktiviteter, få veiledning og informasjon, og bli kjent med andre familier. Som frivillig får du mulighet til å være med å utvikle et helt nytt tilbud, som vil ha stor betydning for lokalmiljøet på Grønland.

Meld deg som frivillig her

Som frivillig er man sammen med andre frivillige i team. De frivillige er vertskap på møteplassen og ordner med praktiske oppgaver og legger til rette for aktiviteter for familiene. Aktiviteter kan for eksempel være matlaging, spill, utflukter og forskjellige kulturaktiviteter.

Slik blir du frivillig:

  1. Alle som vil bli Røde Kors-frivillige, må registrere seg på www.mittrodekors.no
  2. Etter at du har registrert deg på www.mittrodekors.no får du en e-post med invitasjon til startkurset vårt, som alle nye frivillige må ta. Meld deg på den datoen som passer for deg. På startkurset møter du representanter fra Familiesenteret, som forteller deg mer om tilbudet og om det å være frivillig. Når du velger Familiesenteret som aktivitet på startkurset, tar vi kontakt med deg på telefon eller e-post, for videre opplæring og oppstart.

Vi gleder oss til å treffe deg på startkurs! Ta kontakt på familiesenter.gronland@redcross.no dersom du har noen spørsmål.

Vi trenger også frivillige på: 

Familiesenteret på Stovner

Meld deg som frivillig

Familiesenteret på Veitvet

Meld deg som frivillig