Frivillig i Oslo Røde Kors som smiler

Røde Kors familiesenter

Røde Kors familiesenter er en møteplass for hele familien. Her kan barn og foreldre delta på aktiviteter, bli kjent med andre familier og få informasjon og veiledning.

Blant aktivitetene på familiesenteret finner du utflukter, matlaging, spill, filmkvelder og kreative aktiviteter. Alt er gratis.

Oslo Røde Kors sitt første familiesenter åpner snart på Nedre Fossum gård på Stovner, med åpningsfest tirsdag 27. september. 

Åpningstider: 

Mandag og onsdag: 16:00 - 20:00
Søndag: 12:00 - 15:00

På søndager vil vi også arrangere utflukter. 

Adresse: 

Nedre Fossum gård på Stovner
Karl Fossums vei 1, Oslo

Man trenger aldri barnevakt for å komme til familiesenteret. Aktivitetene er enten for foreldre og barn sammen, eller delt slik at voksne har én aktivitet, mens trygge frivillige har aktivitet sammen med barna.

Har du spørsmål om familiesenteret?

Kontakt prosjektleder Silje Bjerke på telefon 411 04 416 eller epost familiesenter.stovner@redcross.no

Bli frivillig på familiesenteret

Vi har stort behov for frivillige som kan være med å forme og drive møteplassen.

Som frivillig på familiesenteret får du mulighet til å være med å utvikle et helt nytt tilbud, som vil ha stor betydning for nærmiljøet på Stovner.

Frivillige på familiesenteret vil være vertskap på møteplassen, ordne med praktiske oppgaver, og legge til rette for aktiviteter for familiene. Eksempler på aktiviteter kan være matlaging, kulturaktiviteter, kreative aktiviteter, spill og utflukter.