Få Ursula tilbake på skolen

Når jeg vet hvem du er, kan jeg

En smilende jente, 11 år, sitter på et rullebrett og balanserer med armene.
Et godt bilde levendegjør subjektet. Å bruke tid på å finne, få tak i et godt bilde er vesentlig. Vi identifiserer oss med bilder.

Ursula (11) mistet begge bena da en mine eksploderte en kveld hun var ute og lekte med de andre barna. I dag er hun er helt avhengig av hjelp fra sin far for å komme seg til skolebussen. Han må bære Ursula 1 kilometer til veien der bussen stopper. Faren må selv gå 5 kilometer i motsatt retning hvor han jobber. Mange ganger rekker ikke faren å bære Ursula til bussholdeplassen. Da blir det ikke skole på Ursula og hun går glipp av viktig undervisning. Proteser er eneste mulighet for Ursula.

Veien ut av fattigdom

Uten utdannelse vil Ursula bli enda en tung bør for de rundt henne. Familen å 7 lever for 5 dollar dagen. De har knapt penger til mat og klær. Ursulas utdannelse skulle være veien ut av fattigdom for familien, men så eksploderte minen.

Utdanning gir muligheter og håp

Kan du hjelpe Ursula tilbake skolen? Alt hun trenger er et par proteser så hun kan gå til bussen selv. Vil du bli en av 10 personer som får Ursula tilbake til skolebenken? 

Så bra! For 500 kroner er du en av 10 som får Ursula tilbake på skolen. Det er mindre enn et dagspass i skiheisen.

Takket være din innsats har vi allerede hjulpte hundrevis av barn med proteser slik at de kan stå på egne ben og skape seg en framtid. Hjelp oss å hjelpe barna til en tryggere framtid.

Bli kjent med vårt arbeid for å hjelpe Barn i krig og konflikt

  • 1600 barn trenger nye proteser i 2020
  •  50 skoler har fått tryggere skole vei (30 000 barn) har fått en trygge skolevei på grunn av minerydding programmet.
  • 50 000 familier og mineofre har fått livsviktig medisinsk hjelp 

Det skader ikke å prøve seg frem. Hør gjerne med en kollega eller bruker.