Bøker.TomHermans_1600x640

Gyldendal støtter Verdens bokdag

Gyldendal har et samarbeid med Røde Kors på mange områder. I anledning Verdens bokdag 23. april, skal vi bidra med innsamling av bøker til deltagere i Røde Kors aktiviteter.

Du kan sende bøker når som helst fra 6. til 30. april.

Bøkene vil ble sendt til Tandem Kafe i Oslo, som brukes av tidligere straffedømte og deres familier, og til Fellesverket - aktivitetshus for ungdom. Fellesverket finnes i 10 byer i Norge i dag med til sammen 13 hus. Alle typer bøker er ønskelig: barnebøker, ungdomsbøker, fakta, fag-bøker, og skjønnlitteratur av alle slag.

Du kan bruke valgfri emballasje, men du må forholde deg til målene for emballasje Helthjem har, og maks 5 kg per kolli. Gyldendal betaler for henting og transport.

Takk for at du bidrar til leseglede!

Kom i gang

1. Finn frem de bøkene du vil gi bort

Bøker_1_590x360


2. Fyll eske /pose med bøker

Bøker_2_590x360


3. Bestill henting av posen/esken hos Helthjem

Bøker 3_590x360

Bestill henting her


Skriv koden du får oppgitt ved bestilling på selve esken/posen.

Pakk bøkene i egnet og valgfri emballasje, for eksempel i en pose eller eske. Pass på at emballasjen med bøkene er innenfor følgende mål: / H 25cm / L 35cm / D 12cm. Emballasjen med bøker kan veie inntil 5 kg.

Dersom du bor i enebolig, anbefaler vi at du bruker emballasje som er vannavisende og som tåler å stå ute om natten ved postkassen.

Sett esken/posen ved postkassa, eller på dørmatta om du bor i blokk før klokken 23.00. Helthjem henter esken/posen i løpet av natta. Dersom du bestilte henting lørdag eller dagen før helligdag, vil posen bli hentet natt til første virkedag.

Ordningen gjelder de fleste private adresser i Norge. Vi anbefaler at du sjekker i bestillingsløsningen at bøker kan hentes på din adresse før du tar i bruk ordningen.

Trenger du hjelp?

Dersom bøkene ikke er blitt hentet eller du har noen spørsmål, ta kontakt med kundeservice hos Helthjem her.

Samarbeidet mellom Gyldendal og Røde Kors

Les mer om samarbeidet mellom Gyldendal og Røde Kors her.

Logo_Røde Kors_Gyldendal