hjelpekorps-rk-sok-vinter-crop

Arv ga hjelpekorpset nye muligheter

For et drøyt år siden mottok Dombås Røde Kors Hjelpekorps en testamentarisk gave på drøye 300 000 kroner.

- Denne gaven ga oss en fantastisk mulighet til å oppgradere viktig utstyr, og vi er svært takknemlige ovenfor giver, sier hjelpekorpsleder Ole Fredrik Hage. 

En hjertestarter, fire nettbrett med satelittnavigasjon for montering på snøskuter, 10 skredsøkere, samt nytt kjøkken og bad til Røde Kors hytta "Ottobu", er blant investeringene hjelpekorpset har foretatt ved hjelp av arven. - Vi ble selvsagt veldig overrasket og glade over denne fantastiske gaven, og vi kunne nesten ikke tro at pengene var kun gitt til hjelpekorpset på Dombås, forteller Hage. 

Det var avdøde Anne Sofie Johannessen som testamenterte bort den store gaven til det lokale hjelpekorpset. En gave som har blitt forvaltet på best mulig måte ut fra ønsker og behov. - Denne gaven ga oss muligheten til å investere i viktig utstyr som vi før har måttet prioritere bort på grunn av den økonomiske situasjonen i hjelpekorpset, fortetter Hage. - Det er med stor takknemlighet vi går vinteren i møte med 10 nye skredsøkere og likt navigasjonssystem på alle snøskuterne, avslutter han. 

Kontakt oss vedrørende testament