Små barn holder mindre søsken, syria flyktning leir

Redd liv – gi nødhjelp

Gi mennesker som rammes av flom, jordskjelv, som lever i krig, konflikt og fattigdom den hjelpen de trenger for å overleve. Bidra med medisiner, helsehjelp, husly og nødhjelp.


Andre måter å støtte på:

Betal-med-Vipps-100px.png    
Andre måter å gi til arbeidet:

  • SMS: HÅP til 2272 (250 kr).
  • Send GIFAST til 2272, gi 100 kr/mnd
  • VIPPS til 2272
  • Kontonummer: 8200 06 10190
  • Bedrift: For faktura, send e-post til bedrift@redcross.no

*Din støtte benyttes der nøden til enhver tid er størst.

Røde Kors hjelper i noen av verdens verste konfliktområder

Mer enn 70 millioner mennesker er på flukt i verden. Halvparten er barn – redde, sultne og ofte alene. Røde Kors jobber på spreng for å gi nødhjelp og helsehjelp. Hjelp oss på veien med å redde liv! 

Når krigen tar hverdagen

Syria, Jemen, Irak - land hvor krigen herjer og tusenvis lever på et minimum, er skadet, får ikke helsehjelp fordi sykehusene er utbombet. Mange har mistet foreldre eller søsken og er alene midt i krigens elendighet. 

Halvparten av sykehusene i Jemen er nå stengt på grunn av krigen, Her og i andre områder rammet av krig, konflikt eller katastrofer dør millioner av sykdommer som enkelt kan behandles. Røde Kors er til stede med nødhjelp og redder liv. Bli med du også.

Raskt til stede ved naturkatastrofer, krig og konflikt

Flom, jordskjelv og naturkatastrofer

Det skjer når man minst venter det. På minutter endres livet til tusenvis av mennesker fordi en tsunami skyller inn over land, jordskjelv og flom legger liv grus, epidemier sprer seg.  Røde Kors er til stede over hele verden og bidrar alltid raskt med nødhjelp og helsehjelp.

Les mer om hvordan vi jobber med nødhjelp

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler