Artikler

Her kan du lese og bli inspirert av historier fra Ferie for alle opphold som Røde Kors har gjennomført. Ferie opphold arrangeres over hele landet.

Barnelatter, bading, tøysete voksne og nye lekekamerater. Ferie for alle inneholder alt det beste sommeren kan by på. Med økt bekymring for økonomien i mange familier har tilbudet stor betydning.
For familien på fire er det viktigste med Ferie for alle at de får være sammen og skape nye minner. Ferie for alle på Danebu gjorde begge deler mulig.
Gjennom Ferie for alle får barn over hele landet gode ferieopplevelser med familien. For Sølvi, Morten og barna betyr det mestring, samhold, nye venner og varige minner.
Over hele landet har barn fått en minnerik høstferie gjennom Ferie for alle. Bli med på noen av høydepunktene her!
Røde Kors Telemark har reist til Oslo flere høstferier i forbindelse med Ferie for alle, og denne høsten er det hele 74 påmeldte som tar turen inn til hovedstaden.
Aimee (10) fikk besøk av Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard da hun var på Ferie for alle på Eidene. Et ferieopphold både store og små setter stor pris på.
Med plussgrader og påskestemning i bakken hadde familien Hultberg en flott vinterferiedag i Vrådal. – Dette er en fantastisk mulighet for oss å få reise på ferie sammen, sier mamma June Hultberg.