Røff Jente ved kano

RØFF - Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp

RØFF er for ungdommer mellom 13 og 17 år. Som en del av Norges Røde Kors er tilbudet tilgjengelig for ungdom over hele landet.

Nysgjerrig på hva vi driver med i RØFF? I videoen under viser vi frem noen av våre aktiviteter. Vi lover opplevelser som aldri går i glemmeboken og erfaringer for resten av livet.

Deltakerne i RØFF får livsviktig kunnskap om førstehjelp og ferdsel i naturen, slik at de kan hjelpe venner og familie hvis uhellet skulle være ute. Det er også en fin arena for dem som ønsker et spennende og aktivt fritidstilbud.

Vei inn i hjelpekorpset

Hva som skjer i den lokale RØFF-gruppen er mye opp til deltakerne, fordi RØFF først og fremst drives av medlemmene selv. Det er selvsagt voksne veiledere som hjelper til, men det er ungdommene som bestemmer hva RØFF skal være. RØFF ligger under hjelpekorpset, og mange RØFF-ere rekrutteres til hjelpekorpset når de blir gamle nok.

Vi trenger flere veiledere

Vi trenger også flere voksne veiledere for aktiviteten. Vi oppfordrer derfor foreldre og andre som kan og vil bidra til å gjøre RØFF bedre, om å ta kontakt. Det er en fordel med erfaring med friluftsliv eller idrett, som frivillig i Røde Kors, eller noe annet relevant, men det er ikke noe krav. Vi trenger all slags gode hjelpere.

Ta kontakt direkte med RØFF i ditt nærområde – en Røde Kors lokalforening eller et hjelpekorps kan hjelpe deg.

Finn din lokalforening

Skriv inn ditt postnummer eller velg fylke: