Artist Odd Nordstoga Vis bildetekst
Torsdag holder Odd Nordstoga livestreamet konsert til inntekt for Røde Kors´ arbeid i Norge. Foto: Lasse Fløde

– Jeg skal hevne meg på koronaen med å spille konsert

Odd Nordstoga-konsert for Røde Kors: Få med deg ukens fineste og viktigste konsert online. Odd Nordstoga spiller til inntekt for Røde Kors i Norge torsdag 26. mars kl. 21.

– Jeg ville at inntektene skulle gå til noe bedre enn meg. Røde Kors er veldig aktuelle både i vanlige påsketider og nå med alt dere gjør i koronakrisen, sier Odd Nordstoga.

Livekonsert på Facebook og YouTube kl. 21

Artisten er en av mange som har måttet flytte sine planlagte konserter den siste tiden. Nå ønsker han å bidra med det han kan, og serverer en livekonsert hjem i stua til det norske folk. Konserten er gratis og tilgjengelig for alle, men publikum oppfordres til å gi et bidrag til Røde Kors i Norge.

Torsdag kl. 21–22 vil han sitte alene i den vakre marmorsalen på Sentralen i Oslo og spille musikken sin i regi av Koronerulling. Konserten sendes live her:

ODDNORDSTOGA-facebanner_590x360

Skal hevne meg på koronaen

– Jeg gleder meg. Det blir noe helt nytt med bare meg i salen. Men jeg var på turne da dette viruset kom, så jeg er varm i trøya. Nå skal jeg hevne meg på koronaen med å spille konsert likevel!

Odd Nordstoga bruker tidslomma vi nå har fått, til å skrive og jobbe med låter. Han blir sprø av mangelen på frihet og er redd for verdensøkonomien, men prøver å holde roen.

– Det beste er vel å lene seg tilbake og kjenne på den rolige pulsen livet har nå. Gå en tur hver dag. Men jeg gleder meg til dette er over, og håper det skjer lenge før Folkehelseinstituttet sier.

– Jeg gleder meg. Det blir noe helt nytt med bare meg i salen.

Odd Nordstoga

Mange helter i Norge nå

Nordstoga er imponert over alle de frivillige som bidrar i Norge nå.

– Det er mange helter som gjør en innsats i Norge om dagen, og noen av dem er frivillige i Røde Kors. Jeg kan jo bidra med det jeg kan, og det gjør jeg med glede, sier han.

Frivillige leverer varer
Frivillige gjør en formidabel innsats landet rundt. I Alver i Vestland fylke hjelper Røde Kors-frivillige med å levere varer på døra til de som ikke kommer seg ut selv. Foto: Nils Vidar Hopland

Røde Kors er utrolig takknemlige for støtten fra Odd Nordstoga og håper mange vil bli med på konserten fra sofakroken.

– De to siste ukene har Røde Kors giret opp og om for å møte behovene og sikre beredskapen i Norge. Frivilligheten er viktigere enn noen gang. Vi er utrolig takknemlige for at Odd Nordstoga stiller opp for de som trenger det ved å ha konsert og støtte Røde Kors. Det varmer og motiverer til å stå på videre, sier markedsdirektør i Røde Kors Cecilie Thuv.

Mer enn noen gang trenger vi deg på laget. Bli medlem her!