Sandefjord Røde Kors

Hjelpekoprs

Sandefjord Røde Kors er en selvstendig lokal avdeling av Norges Røde Kors. Vi har aktiviteter innen Røde Kors sine tre kjerneområder som er omsorg, hjelpekorps og ungdom.

Sandefjord Røde Kors ble stiftet i 1946. Siden den gangen har både antall medlemmer og aktiviteter vokst. I dag teller foreningen over 1000 medlemmer og over 300 er aktivte innen en av våre mange aktiviteter. Røde Kors er en humanitær forening, og alt arbeidet som utføres er frivillig arbeid.

I Røde Kors vil det være mange muligheter for kompetanseheving, da vi tilbyr mange ulike kurs innen de forskjellige kjerneaktivitetene. I Røde Kors får alle som er frivillige opplæring i Røde Kors historie, grunnlegende førstehjelpskurs og gunnkurs i psykososial førstehjelp. Kursene arrangeres ved jevne mellomrom og er gratis for de som deltar som aktive i Røde Kors.

I Januar 2017 flyttet Sandefjord Røde Kors inn på det som mange i byen kjenner som "Lassarettet". Bygget er en mursteinsbyggning fra 1902 og har huset byens mentalsykehus, sykepleierskole og diverse administrasjonskontorer. Sandefjord Røde Kors kjøpte bygget fra Sandefjord Kommune i 2016 og har brukt betydelig friviilig innsats såvell som profesjonelle håndverkere til å sette huset i god stad. Vi er stolte over å ha fått et meget flott Røde Kors hus med historisk sus.

Sandefjord Røde Kors har ikke fast kontortid, men ta gjerne kontakt med oss på epost post@sandefjordrk.no om du vil bli aktiv hos oss, eller lurer på noe vedrørende aktiviteter i Sandefjord.

Besøksadresse:
Sandefjord Røde Kors, Bugårdsgata 7 3201 Sandefjord

Postadresse & Fakturaadresse
Sandefjord Røde Kors, Postboks 405, sentrum 3210 Sandefjord

Faktura kan også sendes til denne epostadressen i pdf format:
sandefjordrdekors@ebilag.com

Her finner du kontaktinformasjon til aktivitetledere i Sandefjord Røde Kors