Liten gutt ligger i sykehuseng med bandasjert arm Vis bildetekst
Bangladesh. Foto: Røde Kors

Slik er min lokalforening

Fortell kort om de viktigste innsatsområder for nettopp din lokalforening i inneværende år.

Adresse
9999 Mollekleiva
Leder
Even Strømman

Foreningsinformasjonen

Rett over ser du foreningsinformasjonen som vi har hentet fra DiBa.

Er innholdet feil her må du rette opp dette i DiBa. Du får ikke endret denne informasjonen i Episerver. Fordi Episerver henter informasjonen via en tråd fra DiBa. Det gjøres for å sikre at foreningsinformasjonen er korrekt både i DiBa og på nettsidene.

Kartvisning

I tillegg har du et kart som viser hvor lokalforeningen befinner seg rent fysisk. Om foreningenen bruker en postboks adresse i DiBa vil ikke kartet vises riktig.

Vi kan overstyre kartet sentralt. Det er også mulig å skjule kartvisningen om det er ønskelig.

Om kartet viser feil sted eller du trenger å endre kartvisningen til ny adresse sender du enkelt en e-post til webdialog@redcross.no med ønsket gateadresse.

Brødtekst

Brødteksten på startsiden din bør være kort og konsis. Publikum kommer ofte til nettsidene for å finne relevant info om: hvem - hva - hvor - tid og sted. Gjerne knyttet til aktiviteter. Lag en oversiktelig lenkestruktur som er lette å finne frem i.

PS. I 2020 vet de fleste at en kort tekst som er understreket er en lenke. Du trenger ikke skrive klikk her!

Et sitat kan du bruke til å fremheve en viktig uttalelse, eller en setning du vil skal komme godt frem. Sitatet skal maksimalt være på 5 linjer. Er sitatet hentet fra en personlig uttalelse må du legge til navn på den sitatet kommer fra.

Navn på person

Stil og tone

Som redaktør lener du deg til stil og tone for veiledning. Det vil hjelpe deg med oppsett og struktur. En god struktur hjelper publikum å finne fram til innhold de leter etter, eller som du vil at de se. Riktig bruk av overskrifter og mellomoverskrifter, bilder og lenker er objekter og egenskaper du bruker for or å oppnå dette.

Undersider

Undersider er gjerne saker som utdypes og dermed trenger mer plass. Det kan være en aktivitetsbeskrivelse som går i dybden og gjør leseren kjent med aktiviteten. Undersider kan være artikler, kontaktsider, historiesider og adminstrative sider.

Alle undersider som lokalforeningen oppretter legges under det som  strukturen heter om oss Om oss. Har kan du opprette undersider om Aktuelle saker, styreinfo, kontaktinfo, hytteutleie og annet du mener er nyttig for den som besøker siden din å enkelt finne fram til.

Du lenker til Om oss siden fra startsiden. Trykk på eksemplet i lenken under.

Om Foreningen Røde Kors

Aktiviteter og tilbud til Lokalforeningen

Eksempler