Barnas Røde Kors (BARK) er et gratis tilbud for alle barn fra 1. - 7. klasse. Barnas Røde Kors inkluderer alle og er en møteplass for etnisk norske barn og barn fra minoriteter. Innholdet i gruppene hviler på fire hovedaktiviteter: Førstehjelp, Røde Kors' verdier, internasjonal forståelse og friluftsliv/fysisk aktivitet. Barnegruppene ledes av frivillige over 18 år, som får opplæring og veiledning i regi av Røde Kors. Foto: Monica Johansen Vis bildetekst
Foto: Røde Kors

Barnas Røde Kors

I Barnas Røde Kors (BARK) fremmer vi moro, mangfold og mestring ute i det fri.

Se om BARK finnes i en lokalforening nær deg

Skriv inn ditt postnummer eller velg fylke:


  Mestring og lokal magi

  I Barnas Røde Kors legges det til rette for gode mestringsopplevelser.  Barna skal kunne få nye venner og utvikle sosiale nettverk. De fleste aktivitetene skjer de fleste utendørs, og barna lærer hvordan de kan bruke nærmiljøet sitt på en trygg og aktiv måte.

  Stort spenn

  Aktivitetene i Barnas Røde Kors har et stort spenn og varierer etter hvor i landet man bor. Det er behovene til barna i hvert enkelt lokalsamfunn som avgjør hva slags aktiviteter som tilbys. Barna som deltar er selv med på å påvirke hvilke aktiviteter de skal gjøre. Tilbudet er for barn mellom 6-13 år.

  Barnas Røde Kors handler om å utnytte de ressursene som er tilgjengelig - og legge til rette for å lage lokal magi der man bor.

  Krav til frivillige

  .

  Gå til alle aktivitetstilbudene

  Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler