Om Telemark Røde Kors

I Telemark Røde Kors avdekker, hindrer og lindrer vi nød.

Telemark Røde Kors organiserer og støtter 2270 frivillige i 17 lokalforeninger. Vi har aktiviteter som hjelpekorps, besøksvenner, leksehjelp, flyktningguide, gatemegling og mye mer i 17 ulike lokalforeninger.

Se våre aktiviteter

Telemark og Vestfold

Telemark Røde Kors ble opprettet i 1947 og i 2022 slo vi oss sammen med Vestfold og ble til distriktskontoret "Vestfold og Telemark Røde Kors". 

Distriktskontorets oppgave er først og fremst å skal bistå de frivillige lokalforeningene og sørge for at frivillige, lokalforeningsledere og aktivitetene får god støtte og kontinuitet.

Distriktskontorene til Vestfold og Telemark ligger i Melkeveien 13 i Porsgrunn og Tollbodgata 14B i Tønsberg. Vi har også mindre enheter fordelt i Bø og Ulefoss.

Vil du følge med på det vi gjør?

Vestfold og Telemark Røde Kors sender annenhver uke ut nyhetsbrevet Status til frivillige, medlemmer og støttespillere som vil vite mer om hva som skjer i lokalforeningene våre.

Abonner på Status her

Se tidligere utgaver av Status

Vi arrangerer kurs, konferanser og samlinger for å trygge og lære opp våre frivillige. Her er oversikt over arrangementer og store samlinger:

Arrangementer og samlinger

Mer fra Telemark og Vestfold

Røde Kors sine lokalforeninger i Telemark tilbyr til sammen rundt 40 ulike aktiviteter. Her finner du en oversikt over noen av dem. For full oversikt, kan du besøke din lokalforening sine nettsider.
Her finner du kontaktinfo til distriktskontorets ansatte og administrasjonen. Distriktskontoret ligger i Porsgrunn og Tønsberg med mindre enheter fordelt i Bø, Ulefoss, Porsgrunn og Skien.
Hei, og velkommen til Status, Vestfold og Telemark Røde Kors sitt nyhetsbrev for medlemmer, frivillige og andre som vil holde seg oppdatert på våre aktiviteter i distriktet vårt.
Telemark Røde Kors organiseres gjennom utvalg og komitéer ledet av frivillige. Et distriktskontor med ansatte betjener de frivillige og bidrar med administrativ støtte.
Gjennom året arrangerer Telemark Røde Kors flere kurs og konferanser for frivillige. De største arrangementene, samlingene og kursene kan du finne linker til her.
Frivillige Siri Løite i Porsgrunn Røde Kors har inngått avtale med Autostrada. Slik får hun mulighet til å hjelpe flyktningene fra Ukraina bedre.