Om Telemark Røde Kors

Telemark Røde Kors har totalt 17 lokalforeninger med nesten 2500 frivillige som engasjerer seg i ditt nærmiljø.

Telemark Røde Kors organiserer frivillige og aktiviteter i 17 ulike lokalforeninger. Vi har et bredt spekter av aktiviteter og tilbud i Norge.

Våre hovedoppgaver er:

  • å avdekke og hindre nød

  • gi rask respons og lindre når krisen oppstår

  • bidra til å styrke lokalsamfunnet

I disse tider er vi i ekstra beredskap for å ta imot flyktninger fra Ukraina. Røde Kors er støtteaktør for myndighetene, og vi tilpasser våre aktiviteter for å hjelpe mennesker over hele landet.

220402_frivilligkonferanse gruppebilde kragero lite.jpg
Rundt 2500 frivillige gjør hver dag en innsats for lokalsamfunnet sitt. Her er et lite knippe frivillige.

Telemark Røde Kors sender annenhver uke ut nyhetsbrevet Bindeleddet til frivillige, medlemmer og støttespillere som vil vite mer om hva som skjer i lokalforeningene våre. 

Abonner på Bindeleddet her

Se Bindeleddets arkiv her

Om oss

Her finner du kontaktinfo til distriktskontorets ansatte og administrasjonen. Distriktskontoret ligger i Porsgrunn med mindre enheter fordelt i Bø, Skien og Ulefoss.
Røde Kors sine lokalforeninger i Telemark tilbyr til sammen rundt 40 ulike aktiviteter. Her finner du en oversikt over noen av dem. For full oversikt, kan du besøke din lokalforening sine nettsider.
Hei, og velkommen til Bindeleddet, Telemark Røde Kors sitt nyhetsbrev for medlemmer, frivillige og andre som vil holde seg oppdatert på våre aktiviteter i nærmiljøet.
Distritsstyret leder distriktets virksomhet og forvalter midlene etter årsmøtets bestemmelser. Styret representerer Røde Kors overfor fylkeskommunen og offentlige fortak.
Telemark Røde Kors organiseres gjennom utvalg og komitéer ledet av frivillige. Et distriktskontor med ansatte betjener de frivillige og bidrar med administrativ støtte.