Vestfold Røde Kors

Med godt over 2000 frivillige og over 50 forskjellige aktiviteter er Røde Kors tilstede for de som trenger det mest i Vestfold med tilsammen 13 lokalforeninger.

 Om Vestfold Røde Kors    Aktuelle saker    Kontakt oss

Utleie av Røde Kors hytta på Skrim  Minnebok fra TV-aksjonen i Vestfold

Vestfold Røde Kors på Facebook

Mange av lokalforeningene har et stort utvalg av aktiviteter og tilbud. Ta kontakt med Røde Kors i din kommune dersom du vil bidra med frivillig innsats, eller om du ønsker å benytte deg av noen av tilbudene som finnes.

Lokalforeninger

Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Beredskapsvakt, RØFF, International dans for kvinner, Besøksvenn, Flyktningguide, Besøk til innsatte i fengsel, Leksehjelp og Røde Kors Bussen.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøkstjeneste, Besøkstjeneste med hund, Visitor, Hjerte for Larvik, Ferie for alle, Internasjonal Strikkekafé og Barnas Røde Kors.
Vi har aktiviteter innen Besøksvenn, Ferie for Alle, Røde Kors Ungdom, Barnas Røde Kors og Flerkultur.
Vi har aktiviteter innen Beredskapsvakt, Flerkultur, Besøksvenn og Flykningguide.
Sandefjord Røde Kors har aktiviteter innen alle Røde Kors sine tre kjerneaktiviteter ungdom, hjelpekorps og omsorg. Besøk våre hjemmesider her for mer informasjon.
Svelvik Røde Kors har aktiviteter innenfor områdene Hjelpekorps og omsorg.
Vi har aktiviteter innen bl.a. Hjelpekorps, Beredskapsvakt, Stella kvinnesenter, Barnas Røde Kors, Leksehjelp, Besøksvenn, Demens pårørendeskole, Åpent hus, Internasjonal kvinnegruppe, Til Topps m.m.