Støtt arbeidet - redd liv

Hver dag får mange mennesker hjelp av Røde Kors. Det får vi til med hjelp fra våre givere og medlemmer. Du kan støtte arbeidet på mange ulike måter. Velg hva som passer for deg og hva du brenner for.

 
Andre måter å støtte på:

  • SMS: HJELP til 2272 (200kr). 
  • Kontonummer: 8200 06 10190
  • VIPPS til 2272 (valgfritt beløp)
  • Faktura: bedrift@redcross.no

Vil du ha skattefradrag på gavene dine?

Gaver over 500 kr (maks 30 000 kr) i 2017 gir skattefradrag. Gaven rapporteres automatisk til Skatteetaten. Medlemskontingent og anonyme gaver (inkl VIPPS) gir ikke skattefradrag. Les mer om skattefradrag her

Hvordan vil du hjelpe?

Som fadder er du en svært viktig livredder. Med din månedstøtte sørger vi sammen for at barn får vokse opp, får tilgang til mat og rent vann, får helsehjelp og behandling for ulike sykdommer.
Hva gir du til en som har alt? Gi noe til dem som har ingenting. I nettbutikken finner du meningsfulle gavekort til ulike formål.
Mange trenger vår hjelp, derfor trenger vi din. Gi en gave til mennesker i nød der du ønsker.
Gaver mellom 500 kr og 30 000 kr kan trekkes fra på selvangivelsen for 2017. I 2018 er grensen endret til 40 000 kr.
Næringslivet er en viktig samarbeidspartner i vårt arbeid, og gjør det mulig for oss å hjelpe tusenvis av mennesker i sårbare livssituasjoner, både internasjonalt og her hjemme.
Støtt viktige aktiviteter der du bor. Bli medlem!
Å samle inn penger til Røde Kors er spennende og meningsfullt. Du kan ha lotteri, kafe, starte skoleinnsamling eller f.eks ønske deg en gave til Røde Kors istedet for til deg selv.
Stadig flere ønsker å testamentere en gave til et humanitært formål. Ønsker du å testamentere til Røde Kors eller trenger råd? Vi hjelper deg.
Når en av dine nærmeste er gått bort kan du velge å la de som ønsker det gi en minnegave i stedet for blomster.