Gi din støtte til Røde Kors sitt hjelpearbeid

Hver dag får mange mennesker hjelp av Røde Kors. Det får vi til sammen med våre givere og medlemmer. Du kan støtte arbeidet på mange ulike måter. Velg din hjertesak, vær med og gjør en forskjell.

Flere måter å gi en gave på:

  • SMS: REDDLIV til 2272 (250kr). 
  • Fast gave: Send GIFAST til 2272, 100kr/mnd. på sms.
  • Kontonummer: 8200 06 10190
  • VIPPS til 2272 (valgfritt beløp)
  • Bedrift: For faktura, send e-post til bedrift@redcross.no

 Betal-med-Vipps-100px.png 

* Din støtte benyttes der behovet til enhver tid er størst.

Gaver mellom 500 kr og 50 000 kr kan trekkes fra på selvangivelsen for 2020. Se spørsmål og svar om skattefradrag på gaver.

Det er mange måter du kan hjelpe på:

Mange trenger vår hjelp, derfor trenger vi din. Gi en gave til mennesker som trenger en utstrakt hånd.
Bli en av våre faste støttespillere ved å gi en valgfri sum i måneden. Sammen hjelper vi de som trenger en utstrakt hånd. Det kan være et menneske på andre siden av veien eller andre siden av verden.
Daglig får mange der du bor hjelp fra oss i Røde Kors. Eldre får besøk, ungdom får hjelp med lekser og Hjelpekorpset bidrar til min og din sikkerhet når vi er ute.
Arven etter deg kan gjøre en stor forskjell for andre. Lurer du på hvordan du kan tilgodese Røde Kors i ditt testament? Her kan du lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg.
Når du deltar i Pantelotteriet støtter du Røde Kors’ humanitære aktiviteter i ditt nærmiljø. Samtidig har du mulighet til å vinne premier på opptil 1 million kroner.
I nettbutikken finner du gaver til alle anledninger. Velg mellom produkter, ferdig trykte eller elektroniske kort. Støtten fra din gave brukes til å hjelpe de menneskene som trenger det aller mest.
Å samle inn penger til Røde Kors er spennende og meningsfullt. Start enkelt din egen innsamling på Facebook, kjøp alternative gaver i nettbutikken eller arranger lotteri eller konsert.
Det er enkelt å gi bort klær til Røde Kors. Vi henter hjemme hos deg eller du kan bruke våre innsamlingsbokser. Slik bidrar du til å hjelpe mennesker som trenger det samtidig som du sparer miljøet.
Når en av dine nærmeste er gått bort, kan du la de som ønsker det gi en minnegave i stedet for blomster.
Næringslivet er en viktig samarbeidspartner i vårt arbeid. Våre partnere gjør det mulig for oss å hjelpe tusenvis av mennesker i sårbare livssituasjoner, både internasjonalt og i Norge.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler