Gi en livsviktig gave

Din støtte hjelper dem som rammes av krig, konflikt, sult og naturkatastrofer. Gaven din brukes til nødhjelp, helsehjelp, medisiner og rent vann.

Velg hvordan du vil støtte arbeidet

Du kan også: 

  • Bruke kontonummer: 8200 06 10190
  • Starte en innsamling med Spleis
  • Gi et valgfritt beløp via Vipps til 2272

* Innsamlede midler blir til enhver tid brukt der behovet er størst.

Ta gjerne en kikk på andre måter å støtte vårt arbeid i listen under:

Har din bedrift lyst til å gjøre en forskjell? Bli bedriftsfadder og vær med å styrke Røde Kors sin innsats lokalt og globalt gjennom et fast månedlig bidrag.
I nettbutikken finner du gaver til alle anledninger. Velg mellom produkter, ferdig trykte eller elektroniske kort. Støtten fra din gave brukes til å hjelpe de menneskene som trenger det aller mest.
Å samle inn penger til Røde Kors er spennende og meningsfullt. Ønsker du å samle inn penger til Røde Kors i forbindelse med en bryllup, bursdag, jubileum eller en annen spesiell anledning?
Røde Kors kommer frem med hjelp der få eller ingen andre har mulighet. Vi er alltid i beredskap for å hjelpe – på den andre siden av veien og den andre siden av verden.
Daglig får mange der du bor hjelp fra oss i Røde Kors. Eldre får besøk, ungdom får hjelp med lekser og Hjelpekorpset bidrar til min og din sikkerhet når vi er ute.
Det er enkelt å gi bort klær til Røde Kors. Vi henter hjemme hos deg eller du kan bruke våre innsamlingsbokser. Slik bidrar du til å hjelpe mennesker som trenger det samtidig som du sparer miljøet.
Arven etter deg kan gjøre en stor forskjell for andre. Lurer du på hvordan du kan tilgodese Røde Kors i testamentet ditt? Her kan du lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg.
Når du deltar i Pantelotteriet støtter du Røde Kors’ humanitære aktiviteter i ditt nærmiljø. Samtidig har du mulighet til å vinne premier på opptil 1 million kroner.
Når en av dine nærmeste er gått bort, kan du la de som ønsker det gi en minnegave i stedet for blomster.
Som verver vil du være med på å skaffe økonomisk støtte til våre prosjekter, slik at vi kan hjelpe enda flere.