Støtt arbeidet - redd liv

Hver dag får mange mennesker hjelp av Røde Kors. Det får vi til sammen med våre givere og medlemmer. Du kan støtte arbeidet på mange ulike måter. Velg din hjertesak, vær med og gjør en forskjell.

Andre måter å støtte på


 Betal-med-Vipps-100px.png 

  • SMS: REDDLIV til 2272 (250kr). 
  • Fast gave: Send GIFAST til 2272, 100kr/mnd. på sms.
  • Kontonummer: 8200 06 10190
  • VIPPS til 2272 (valgfritt beløp)
  • Bedrift: For faktura, send e-post til bedrift@redcross.no

* Din støtte benyttes der behovet til enhver tid er størst.

Slik kan du også hjelpe:

Mange trenger vår hjelp, derfor trenger vi din. Gi en gave til mennesker i nød der du ønsker.
Daglig får mange der du bor hjelp fra oss i Røde Kors. Eldre får besøk, ungdom får hjelp med lekser og Hjelpekorpset bidrar til min og din sikkerhet når vi er ute.
Det er enkelt å gi bort tøy til Røde Kors - vi henter hjemme hos deg eller du kan bruke våre innsamlingsbokser. Slik bidrar du til å hjelpe mennesker som trenger det samtidig som du sparer miljøet.
Stadig flere ønsker å testamentere en gave til et humanitært formål. Ønsker du å testamentere til Røde Kors og trenger råd om hvordan skrive et testament? Vi kan hjelpe deg.
Når en av dine nærmeste er gått bort, kan du la de som ønsker det gi en minnegave i stedet for blomster.
Næringslivet er en viktig samarbeidspartner i vårt arbeid, og gjør det mulig for oss å hjelpe tusenvis av mennesker i sårbare livssituasjoner, både internasjonalt og her hjemme.
Å samle inn penger til Røde Kors er spennende og meningsfullt. Start enkelt din egen innsamling på Facebook, arranger lotteri, kafe, konserter m.m
Gaver mellom 500 kr og 40 000 kr kan trekkes fra på selvangivelsen for 2018. I 2019 er grensen endret til 50 000 kroner.
Som fadder er du en svært viktig livredder. Med din månedstøtte sørger vi sammen for at barn får vokse opp, får tilgang til mat og rent vann, får helsehjelp og behandling for ulike sykdommer.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler