Støtt arbeidet

Med din støtte til Røde Kors kan vi hjelpe mennesker i både Norge og resten av verden. Sammen hjelper vi de som trenger en utstrakt hånd.


VIPPS til 2272 (valgfritt beløp) Kontonummer: 8200 06 10190

Andre måter å støtte på

I nettbutikken finner du gaver til alle anledninger. Velg mellom produkter, ferdig trykte eller elektroniske kort. Støtten fra din gave brukes til å hjelpe de menneskene som trenger det aller mest.
Bli fast støttespiller i Røde Kors ved å gi en valgfri sum hver måned. Sammen hjelper vi de som trenger det mest – du er kjempeviktig for at vi skal kunne hjelpe de som trenger oss aller mest.
Mange mennesker trenger vår hjelp. Sammen med deg kan vi hjelpe enda flere. Nedenfor finner du de ulike formålene du kan gi en gave til. Tusen takk for at du vil være med på å gjøre en forskjell. 
Daglig får mange der du bor hjelp fra oss i Røde Kors. Eldre får besøk, ungdom får hjelp med lekser og Hjelpekorpset bidrar til min og din sikkerhet når vi er ute.
Det er enkelt å gi bort klær til Røde Kors. Vi henter hjemme hos deg eller du kan bruke våre innsamlingsbokser. Slik bidrar du til å hjelpe mennesker som trenger det samtidig som du sparer miljøet.
Arven etter deg kan gjøre en stor forskjell for andre. Lurer du på hvordan du kan tilgodese Røde Kors i testamentet ditt? Her kan du lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg.
Når du deltar i Pantelotteriet støtter du Røde Kors’ humanitære aktiviteter i ditt nærmiljø. Samtidig har du mulighet til å vinne premier på opptil 1 million kroner.
Når en av dine nærmeste er gått bort, kan du la de som ønsker det gi en minnegave i stedet for blomster.
Å samle inn penger til Røde Kors er spennende og meningsfullt. Start enkelt din egen innsamling på Facebook, kjøp alternative gaver i nettbutikken eller arranger lotteri eller konsert.
Som verver vil du være med på å skaffe økonomisk støtte til våre prosjekter, slik at vi kan hjelpe enda flere.