En teddybjørn holder en rød blomst i labbene med tittelen: det er mye som kan gå i arv

Testamentariske gaver

Stadig flere ønsker å testamentere en gave til et humanitært formål. Ønsker du å testamentere til Røde Kors eller trenger råd? Vi hjelper deg.

Hvis du ønsker å gi en gave til Røde Kors, kan du bestemme om den skal brukes i vårt generelle arbeid eller i et prosjekt du brenner for – internasjonalt, nasjonalt eller i ditt eget nærmiljø.

Trenger du hjelp til å skrive testamente?

Et testamente sikrer at verdiene dine blir fordelt slik du ønsker etter at du har gått bort. Vi har laget en brosjyre som besvarer de fleste spørsmål rundt det å sette opp testament. Du kan kan laste ned brosjyren her! 

Ønsker du brosjyren tilsendt i posten eller en uforpliktende og konfidensiell samtale om arv? send en e-post til arv@redcross.no eller ta kontakt med oss på telefon 22 05 42 20 (9-15).

Velkommen til informasjonsmøte om arv og testament

Har du spørsmål om arveregler og opprettelse av testament? Hvordan går du frem dersom du ønsker å gi hele eller deler av arven til veldedige formål?

Arven etter deg er et gratis informasjonsmøte som ni frivillige organisasjoner står barn. Senioradvokat Jacob Winderen Lindegaard i Kvale Advokatfirma DA informerer om arvereglene og hvordan man kan opprette et testament. 

Organisasjonene som inviterer vil være tilstede for spørsmål og stiller med egne jurister, som kan bistå videre. Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Enkel servering. Les mer på www.arvenetterdeg.no.

Onsdag 13. september 2017 kl. 13.00-15.00 eller kl. 18.00-20.00

Oslo Kongressenter, Youngsgate 11.

Meld deg på her 

Les artikkel om ekteparet fra Lier og deres testamentariske gave.

Se også minnegaver.