To damer drikker kaffe sammen

Arv og testamentariske gaver

Røde Kors opplever at stadig flere tar kontakt for å snakke nærmere om hvordan man kan tilgodese Røde Kors i sitt testament. Her kan du lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

Arven etter deg kan bety et bedre liv for andre

Testamentariske gaver er svært viktig for vårt humanitære arbeid, og vi takker deg for at du vurderer dette. Velger du å gi en testamentarisk gave til Røde Kors, kan du være trygg på at ditt bidrag vil komme mennesker til gode, enten lokalt i Norge eller i andre deler av verden. Din gave gjør det mulig for oss å hjelpe flere!

Røde Kors hjelper mennesker i hele verden, også i nærområdene i Norge. Våre frivillige er tilstede for barn og voksne som trenger støtte og hjelp. Takket være vår nøytralitet har vi en unik tilgang og tillitt i kriseområder verden over.  

En testamentarisk gave gir mulighet for andre i fremtiden. Vi følger av prinsipp alltid testators ønske, og velger du å testamentere til Røde Kors, kan du være trygg på at ditt bidrag blir tatt godt imot og brukt på en fornuftig måte. Din arv kan bida til at andre får et bedre liv! 

Trenger du hjelp til å skrive testament? 

Et testament sikrer at verdiene dine blir fordelt slik du ønsker etter at du har gått bort. Vi har laget en brosjyre som besvarer de fleste spørsmål rundt testamentoppsett, og brosjyren inneholder også en mal for hvordan du selv kan skrive testament. 

Vi tilbyr gratis advokatbistand til de som ønsker å tilgodese oss i sitt testament, og vi kan opptre som testamentsfullbyrder i skifteoppgjør. 

Ønsker du brosjyren tilsendt i posten eller en uforpliktende og konfidensiell samtale om arv og testamentariske gaver?

Kontaktinformasjon

Kontakt: Siri Antonsen
Ansvarlig arv og testamentariske gaver
E-post
siri.antonsen@redcross.no
Telefon
91621942

Send gjerne en e-post eller ring meg på
telefon 916 21 942.  

 

 

Les om hvorfor Torsto bestemte seg for å gi en testamentarisk gave til Røde Kors

Arv ga hjelpekorpset nye muligheter

Kontonummer for testamentariske gaver: 8200 01 76318 (vennligst merk gaven med avdødes navn).

Her får du nyttige tips om hvordan skrive et testament;

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler