Rogaland Røde Kors m/Flekkefjord by

Vi har i dag ca. 13000 medlemmer, fordelt på 15 lokalforeninger.

Vi har totalt rundt 3000 aktive frivillige som bidrar i aktiviteter innenfor hjelpekorps, omsorg og ungdom.

 

Aktuelle saker

Informasjon til nye frivillige

Mer om Rogaland Røde Kors

Kontakt oss

Ønsker du å motta vårt ukentlige ukenytt? Hvis ja, meld deg på her!

Bli medlem

Bli frivillig   

Lokalforeninger

Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps og Besøkstjeneste med hund.
Vi har aktiviteter innen bl.a. innen Hjelpekorps, Sanitetsvakt, RØFF, Besøkstjeneste, Besøkshund, Leksehjelp, Beredskapsvakt, Desentralisert blodgivertjeneste og Turgruppe.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, RØFF, Barnas Røde Kors, Beredskapsvakt, Besøkstjeneste og Desentralisert blodgivertjensete.
Vi har aktiviteter bl.a innen Hjelpekorps, RØFF, Besøkstjeneste, BARK, Røde Kors Ungdom, Leksehjelp, Flyktningguide og Visitortjeneste.
Vi har aktiviteter bl.a innen Hjelpekorps, Besøkstjeneste, BARK og Flyktningguide
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Omsorg, BARK, Beredskapsvakt, Besøkstjeneste og Desentralisert Blodgivertjeneste.
Vi har aktivitet innen Hjelpekorps, RØFF, BARK, Besøkstjeneste, Asylguide, Beredskapsvakt og Desentralisert Blodgivertjeneste.
Vi har aktiviteter bl.a innen Hjelpekorps, Besøkstjeneste, Flyktningguide, Leksehjelp, Norsktrening, Gatemegling, Vitnestøtte, BARK og Røde Kors Ungdom.
Vi har aktiviteter bl.a. innen Hjelpekorps, Besøkstjeneste, BARK, Beredskapsvakt, Diskotek for barn og Puzzlers - grupper for barn med ASD.
Vi har aktiviteter bl.a. innen EVA (rettet mot kvinner med utenlandsk bakgrunn i en vanskelig livssituasjon), Norsktrening, Språkkafé for kvinner, Turgruppe, BARK, Røde Kors Ungdom og Besøkstjeneste.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler