Nordland Røde Kors

Nordland Røde Kors har 33 lokalforeninger. Vi bidrar til at våre frivillige kan yte humanitær innsats innen søk og redning, migrasjon, sosial inkludering, oppvekst og beredskap.

Nordland Røde Kors har ca. 8000 medlemmer og frivillige, og er representert i 28 av 44 kommuner i fylket.

Om Nordland Røde Kors

Kontakt oss

 

Bli med på årets julekampanje!

Lokalforeninger

Vi tilbyr en rekke aktiviteter i nærmiljøet og trenger flere frivillige som kan sikre gjennomføring av aktivitetene innen omsorg, beredskap og hjelpekorps.
Beiarn Røde Kors har i hovedsak sin aktivitet rettet mot Hjelpekorpset. Ellers er det drift av Røde Korshytta, samt noen mindre aktiviteter.
Vi har aktiviteter innen bl.a Hjelpekorpset, Besøksvenn, Barnas Røde Kors, Leksehjelp, Aktiviteter på asylmottak, Flyktningguide og Nattevandring.
Brønnøysund Røde Kors ble stiftet i 1954, og har en variert meny av frivillige tilbud innen både hjelpekorps, omsorg og aktiviteter for barn og unge.
Dønna Røde Kors ble stiftet i 1962 med et ønske om å gjøre en medmenneskelig innsats. I dag har vi aktive frivillige innen omsorgs- og flerkulturaktiviteter.
Fauske har et bredt aktivitetsspekter - og vi vil gjerne ha flere frivillige med på laget! Ta kontakt om du vil vite mer om hvordan du kan engasjere deg i en av våre aktiviteter.
Glomfjord Røde Kors Hjelpekorps er i beredskap hele døgnet hele året, og rykker ut til lete- og redningsaksjoner i lokalmiljøet.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Leksehjelp og Nattevandring.
Herøy Røde Kors har få, men aktive frivillige - og et godt miljø! Bli med du også, og bidra til å lage en bedre hverdag for noen som trenger det.
Leirfjord Røde Kors ble stiftet i 1997 og driver med ulike omsorgsaktiviteter.
Moskenes Røde Kors ble stiftet i 1946, og driver i dag flere omsorgsaktiviteter i lokalmiljøet.
Rana Røde Kors ble stiftet i 1951, og startet den gang med hjelpekorps som aktivitet. De senere årene har vi også fått omsorgsaktiviteter og en ungdomsgruppe.
Saltdal Røde Kors Omsorg ble stiftet i 1986 og driver i dag besøkstjeneste og migrasjonsaktiviteter.
Saltdal Røde Kors Hjelpekorps er i beredskap og har frivillige som er klar til oppdrag når det skjer noe i nærmiljøet.
Med 100 års erfaring kan Sandnessjøen Røde Kors tilby aktiviteter innen både hjelpekorps og omsorg.
Sortland Røde Kors er en aktiv forening som trenger deg og din kunnskap til lokale aktiviteter.
Steigen Røde Kors Hjelpekorps ble opprettet i 1985. Vi er i beredskap for søk- og redningsaksjoner, men tar også sanitetsvakter.
Sulitjelma Røde Kors Hjelpekorps ble stiftet i 1972. Våre frivillige er klar til å rykke ut i en beredskapssituasjon eller et søk- og redningsoppdrag.
Vefsn Røde kors har et godt miljø og plass til flere frivillige- er du en av dem?:)
Vestvågøy Røde Kors har et bredt aktivitetstilbud som frivillige kan engasjere seg i. Vårt mål er å bidra til en bedre og tryggere hverdag for folk som bor i kommunen. Ta kontakt om du vil bidra!