Telemark Røde Kors

Telemark Røde Kors har 2700 frivillige som sammen jobber for å gjøre ditt lokalsamfunn til et trygt og godt sted å bo

Til topps 900x360
TIL TOPPS: Telemark Røde Kors og Telemark Turistforening samarbeider om integreringsprosjektet Til Topps. (Foto: Bjørn Sodeland)

Nyhetsarkiv

Kontakt oss

Om Telemark Røde Kors 

Følg oss på Facebook

Abonner på nyhetsbrev

Våre støttespillere

Lokalforeninger

Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Beredskapsvakt, Førstehjelp til folket og Ferie for Alle.
Gjerpen Røde Kors holder til på Menstad i Skien og har hovedfokus på omsorgsaktiviteter. Under kan du les mer om våre eldretreff og eldretrimmen. Hjertelig velkommen til oss.
Vi har aktiviteter innen Besøksvenn, Besøksvenn med hund, Sittedans, Beredskapsvakt, Barnas, Røde Kors, Røde Kors Ungdom, Mannegruppe, Internasjonal kvinnegruppe, Hjemmegruppe og Husgruppe.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Barnas Røde Kors og Leksehjelp.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Leksehjelp, Sosial kontakt og nettverksarbeid, Røde Kors Ungdom, Barnegrupper og Sanitetsvakt.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Beredskapsvakt og Røde Kors Ungdom.
Vi har aktiviteter innen bl.a Besøksvenn, Sykehusguide, og flyktningguider. Vi har et stort og aktivt hjelpekorps, visitorer og vitnestøtte.
Vi har aktivitet innen Hjelpekorps, som er kjernen i Vinje og Haukeli. Medlemmene er godt trent og rustet til å rykke ut i all slags vær.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler