Rogaland Røde Kors m/Flekkefjord by

Vi har i dag ca. 13000 medlemmer, fordelt på 15 lokalforeninger.

Vi har totalt rundt 3000 aktive frivillige som bidrar i aktiviteter innenfor hjelpekorps, omsorg og ungdom.

 

Aktuelle saker

Informasjon til nye frivillige

Mer om Rogaland Røde Kors

Kontakt oss

Ønsker du å motta vårt ukentlige ukenytt? Hvis ja, meld deg på her!

Bli frivillig

Lokalforeninger

Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Sanitetsvakt, RØFF, Besøksvenn, Besøkshund, Jæren Internasjonale kvinnegruppe Femira, Leksehjelp, Beredskapsvakt og Gi blod.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, RØFF, Barnas Røde Kors og Besøksvenn.
Vi har aktiviteter bl.a innen Hjelpekorps, RØFF, Besøksvenn, Barnas Røde Kors, Røde Kors Ungdom, Leksehjelp, Flyktningguide og Ferie for Alle.
Vi har aktiviteter bl.a innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Barnas Røde Kors, Ferie for Alle, Røde Kors Ungdom, Våketjeneste og Terapisykkel.
Vi har aktiviteter innen hjelpekorps og omsorg, samt desentralisert blodgivertjeneste.
Vi har aktiviteter bl.a innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Flyktningguide, Leksehjelp, Norsktrening, Gatemegling, Vitnestøtte, Besøkshund, Besøk til innsatte i fengsel, Barnehjelpen og Røde Kors Ungdom.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Ferie for Alle, Språkkafé, Diskotek for barn med ASD, Get2gether, Barnas Røde Kors og Diskotek.
Røde Kors arbeider etter mandatet om å avdekke, hindre og lindre nød. Stavanger Røde Kors har ca. 3900 medlemmer og ca. 900 frivillige som bidrar til dette.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler