Våre partnere

Her kan du lese mer om Røde Kors hoved- og prosjektpartnere, og våre samarbeidsprosjekter.

DNB

DNB har vært hovedsamarbeidspartner til Røde Kors siden 2010 og bidrar til en rekke gode tiltak for barn og unge.
DNV GL har vært hovedsamarbeidspartner til Røde Kors siden 2004. Formålet med partnerskapet er å styrke Røde Kors' humanitære arbeid i land hvor DNV GL er tilstede.
Statkraft er en av Røde Kors' viktigste nødhjelpspartnere og bidrar til å redusere risikoen for katastrofer internasjonalt.
TINE har vært hovedsamarbeidspartner til Røde Kors siden 2003. Fokuset er på Røde Kors hjelpekorps og ernæringsutfordringer nasjonalt og internasjonalt.
Røde Kors og Aleris deler felles verdier og et mål om å bidra til bedre helse og omsorg for befolkningen, og har vært naturlige samarbeidspartnere siden 2007.
Bank2 samarbeider med Røde Kors om opplæring i hverdagsøkonomi for tidligere straffedømte.
Radio Norge bidrar ved å støtte Røde Kors' kampanjer redaksjonelt og med reklametid. På denne måten kan vi nå ut til et større publikum med vår kommunikasjon.
Bing Hodneland Advokatselskap DA gir Røde Kors juridiske tjenester vederlagsfritt, også kalt pro bono. Slik medvirker Bing Hodneland til at Røde Kors i enda større grad kan drive humanitært arbeid.
Bonaventura støtter Røde Kors' Besøkstjeneste gjennom en årlig julekampanje.

BR

BR Leker ønsker gjennom samarbeidet "Lek for Livet" å hjelpe barn og barnefamilier som har det vanskelig, både i Norge og resten av verden.
Canon er en mangeårig støttespiller for Røde Kors over hele Europa gjennom sitt veldedighetsfond, og i Norge støtter Canon ulike aktiviteter for barn og ungdom.
Carlings samarbeider med Røde Kors om voldsforbyggende tiltak blant ungdom i Colombia.
Caverion har gjennom flere år støttet Røde Kors' prosjekt «Ferie for alle».
Coca-Cola bidrar til ulike prosjekter nasjonalt og internasjonalt, med hovedvekt på aktiviteter i bedriftens nærområde i Norge.
Diplom-is sprer glede til sårbare barn og unge over hele Norge med sin støtte til Røde Kors og Ferie for alle.
EC Dahls Eiendom bidrar med lokaler til Nettverk etter soning i Trøndelag.
E-CO Energi bidrar til Røde Kors' prosjekt Vann for Livet. I tilligg støtter de opp om den lokale beredskap i de kommunene der E-CO Energi har egne anlegg og kontorer.
Smykker med en mening står i sentrum for den svenske smykkedesigneren Efva Attling.
Elkjøp har samarbeidet med Røde Kors' og Vann for livet prosjektet siden 2007.
Fagmøbler feirer 20 år med å samarbeide med Røde Kors. Samarbeidet har resultert i 3 millioner kroner til Røde Kors' humanitære arbeid.
Frognerseteren har samarbeidet med Røde Kors og «Vann for Livet»-prosjektet siden 2009.
Gard bidrar til Røde Kors' arbeid innen beredskap, både internasjonalt, nasjonalt og lokalt.
Geodata bidrar til å optimalisere Røde Kors' søk og redningsarbeid, bl.a. gjennom utvikling av digitale kartløsninger.
GK Gruppen bidrar til bedre helse, mindre spredning av sykdommer og gir barn mulighet til å gå på skole gjennom sin støtte til Vann for livet.
H&M Foundation og Røde Kors samarbeider om nasjonal utrulling av aktiviteten Flyktningkompis. Flyktningkompis skal satse på gjensidige relasjoner mellom jevnaldrende ungdom.
ice.net bidrar med fri bruk av 360 modem til Røde Kors hjelpekorps.
IKEA har vært samarbeidspartner med Røde Kors siden september 2016. Samarbeidet har et felles mål om å skape flere møteplasser for ungdom i hele landet.
Insight Communications er et fullservice kommunikasjons- og mediebyrå som hjelper Røde Kors med å fremme humanitært engasjement gjennom annonsering.
Land Rover i Norge og Røde Kors i Norge samarbeider om å sikre tilgang til rent vann og gode sanitærforhold i Kenya, Burundi og Madagaskar.
LEGO Norge bidrar med sine produkter til Røde Kors omsorgsaktiviteter for barn og unge.
Microsoft har vært samarbeidspartner med Røde Kors siden 2001 og har blant annet vært med på å bygge opp tilbudet Digital leksehjelp.
MøllerGruppen har vært samarbeidspartner med Røde Kors siden 2007, med hovedfokus på prosjekter for barn og unge.
Kommunikasjonshuset Oktan Oslo er initiativtager til Røde Kors' Vann for Livet-prosjekt, og står bak strategi- og markedsføringsarbeidet. I tillegg bidrar de med prosjektadministrasjon.
Olav Thon Gruppen bidrar til Røde Kors' humanitære arbeid gjennom Pantelotteriet.
Proviso bidrar vederlagsfritt, også kalt pro bono, til Røde Kors med et påmeldingssystem for enklere administrasjon av kurs, møter og arrangementer med mange deltakere.
REMA1000 har i samarbeid med Streetfootball Norway og Røde Kors Ungdom startet et fotballprosjekt for ungdom bosatt i Oslo og Akershus, underlagt Røde Kors Ungdoms Flyktningkompisprosjekt.

St1

St1 driver Shell-stasjonene i Norge og har inngått en treårig avtale med Røde Kors med det formål å ha en årlig påskekampanje på stasjonene.
Telenor Norge har vært samarbeidspartner med Røde Kors siden 2006. Helt siden starten har fokuset vært samtaletilbudet for barn og unge; Kors på halsen.
TESS samarbeider med Røde Kors om prosjektet «Vann for Livet».
TrønderEnergi samarbeider med Røde Kors om Nettverk etter soning i Trøndelag og har sammen med Røde Kors startet bedriften Hogst AS som gir arbeid til tidligere straffedømte.
Urban Infrastructure Partner AS, som drifter og leverer Oslo Bysykkel, bidrar til Røde Kors' arbeid for straffedømte etter soning.
Urbanium AS er en viktig bidragsyter til Nettverk etter soning.
Utdanningsforbundet og Tryg Forsikring har gjennom fondet for samfunnsmidler vært bidragsytere til Røde Kors siden 2012.
Anleggsgartnermester Wikholm AS støtter Røde Kors-prosjektet Vann for livet.
Gjensidigestiftelsen er Norges største stiftelse og en viktig bidragsyter til ulike samfunnsnyttige formål med fokus på trygghet og helse.
Kavlifondet deler ut overskuddet fra driften av Kavli-konsernet til gode formål. Kavlifondet støtter prosjektet «Språk som døråpner» i regi av Røde Kors.
Barn i nød trenger din hjelp Bli fadder! Lukk x